V Třeboni byl dnes odpoledne zahájen projekt E.ON Fotbalová škola, který  je zcela novou příležitostí  pro desetileté fotbalové naděje.
Natěšení šikovní fotbalisté se nejprve sešli v třeboňských Lázních Aurora, kam za nimi dorazil i Patrik Berger, který je tváří E.ON Fotbalové školy.
„Zaujal nás projekt podpory mládeže. Rozhodli jsme se pro ročník 2003, protože ho můžeme propojit i s E.ON Junior Cupem," vysvětloval   ještě před nedělním slavnostním startem fotbalové školy Marek Pagač z marketingového oddělení společnosti E.ON.

K rybníku Svět dorazilo téměř padesát desetiletých hráčů, které vicemistr Evropy z roku 1996 Patrik Berger, srdečně pozdravil a popřál jim hodně štěstí.  S bývalým reprezentantem přineseme v Deníku zítra rozhovor .
„Já, když jsem hrával, byl jsem spokojenější, když nebylo takové vedro, jako je teď, ale v dnešní době je spousta regeneračních pití, takže v tom nevidím problém," glosoval okamžitě po příjezdu.

Vysoké teploty se na třeboňském fotbalovém stadionu opravdu šplhaly vysoko, dokonce až ke třiceti stupňům, ale malým fotbalistům horko evidentně vůbec nevadilo. „Těšíme se na trénink."

Přípravných jednotek mají  účastníci E.ON Fotbalové školy  v plánu dost. „Jsou tady odborní trenéři, kteří na děti určitě dají pozor, taky na tréninku bude určitě hodně vody. Horko je určitě o hodně lepší, než kdyby tady měla být zima," pousmál se Patrik Berger, který velice ochotně odpovídal na dotazy Deníku.

Ředitelem E.ON letní fotbalové školy je zkušený Václav Hrabík, šéftrenérem Tomáš Maruška.