V začátku utkání byli hosté lepší a působili i kompaktnějším dojem. „Bylo vidět, že jsou v přípravě už dál než my," krčil rameny domácí trenér Pavel Hoftych.

Už v 8. minutě se po Heinzově uličce řítil do slibné šance Buchta, vracející se Klesa mu ale míč ve skluzu vypíchl na roh. Poté to Heinz a Hrošovský zkoušeli z větší vzdálenosti, Daňkovu branku ale jejich projektily minuly.

Ve 21. min. udeřilo Dynamo, když po Ježdíkově akci sklepl Kalod hlavou balon na Chmela, jenž z voleje prostřelil Drobisze – 1:0.

V začátku druhé půli Vašíček hlavou zblízka mířil vedle, deset minut nato si ale na druhé straně míč po Hanzlíkově centru srazil Hnaníček do vlastní brány a domácí vedli 2:0. Vzápětí sice Znojmo korigovalo, když po Machovcově faulu se z nařízeného trestného kopu přes zeď trefil Yonov, zaslouženou výhru ale Jihočeši už uhájili.

Dynamo Č. Budějovice – Znojmo 2:1 (1:0)

Branky: 21. Chmelo, 67. Hnaníček vlast. – 69. Yonov. Bez karet. Diváci: 150. Rozhodčí: Jí­lek.

Dynamo: Daněk (46. Křížek) – Klesa (46. Němec), Lengyel, Machovec, Hanzlík – Ježdík, Rýdel (46. Benát), Rakovan (65. Dobal), Ibragimov – Kalod (58. Wermke), Chmelo (72. A. Dvořák).

Znojmo: Drobisz – Helísek, Yonov (74. Jurič), Hnaníček, Cihlář (46. Mudra) – Hrošovský, Lacko (46. Zeba), Buchta, Malakyan (46. Tomeček) – Heinz, Okleštěk (46. Vašíček).