Do Lhenic si Zlivští dojeli pro první podzimní vítězství, na které čekali šest kol. „Je pro nás nesmírně cenné," nechal se slyšet pro klubový web  kouč Roman Švec a přiznal, že jeho tým potřeboval ve Lhenicích i kus štěstí, aby získal tři body.

O překvapení se postaral nováček z Nemanic, který venku zaskočil béčko Kaplice!

SEDLEC – V. BROD 3:0. Stanislav Šindelář, trenér Sedlece: „Výsledek vypadá, že to bylo jednoznačné utkání, ale není to tak, protože i soupeř měl několik příležitostí a měli jsme štětí, že netrefoval branku. Nepředvedli jsme oslnivý výkon, ale zase jsme splnili povinnost a doma vyhráli. V příštím kole hrajeme opět doma, přijede Planá a po trestu už nastoupí Michalec, jenž měl ve Frymburku stop, silnější by měla být i lavička."

DŘÍTEŇ – K. ÚJEZD 3:1. Václav Stulík, trenér Dřítně: „Myslím, že o výsledku rozhodlo prvních dvacet minut. Měli jsme dobrý nástup a mezi 13. a 19. min.  jsme dali dvě branky. Kamenný Újezd ještě do poločasu snížil na 2:1. Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal, obě mužstva měla šance, aby pohnula se skóre. Rozhodl v 82. min. střídající Ondra Šíma, jenž dal branku na 3:1 a do konce už jsme si výsledek pohlídali. Zasloužená výhra, i když Kameňák se u nás představil v docela dobrém světle."

Vojtěch Brozman, trenér K. Újezda: „Už jsme chtěli konečně bodovat, ale soupeř sestoupil z I.A a má své kvality. Po chybách jsme zase prohrávali 0:2. Chybou gólmana jsme se dostali do zápasu a deset minut do konce poločasu jsme pak domácí mačkali. Mysleli jsme si, že ve druhé půli budeme v tlaku pokračovat, ale opak byl pravdou! Patnáct minut jsme se vůbec nemohli dostat do hry. Domácí byli lepší a po třetím gólu Dřítně už nebylo v našich silách vývoj zvrátit. Pozitivní  je, že kluci bojovali, v tom vidím posun. I když se prohrálo, v kabině jsem hráčům poděkoval, že makali. Soupeř byl holt lepší."

KAPLICE B – NEMANICE 0:3. Miroslav Dubský, trenér Nemanic: „Musím celý manšaft pochválit, zahrál výborně a Kaplici překvapil. I domácí uznali, že jsme byli herně lepší, od začátku jsme si vytvářeli šance. Když takhle budeme pokračovat, tak se mi to bude líbit."

LHENICE – ZLIV 1:2. Roman Švec, trenér Zlivi: „Zápas jsme začali aktivně a v 11. min.  jsme se ujali vedení krásnou střelou Trávníčka asi z 25 metrů. Ale od tohoto okamžiku jsme nechali iniciativu na kopačkách domácích, což vyústilo vyrovnávací brankou po naší chybě při rozehrávce. Do druhého poločasu jsme si řekli, že musíme být aktivnější, a to jsme hned od první minuty plnili. Přehrávali jsme soupeře ve všech směrech a  tato aktivita nám přinesla dvě obrovské šance. Od 70. min. se začala hra vyrovnávat a utkání směřovalo k remíze, ale v 85. min. jsme z rychlého protiútoku vstřelili druhou branku.  Do konce utkání nás domácí přitlačili k našemu pokutovému území a měli jsme velké štěstí, že jsme udrželi cenné vítězství, které má pro nás nesmírnou cenu."

NOVÁ BYSTŘICE – LEDENICE 3:1. František Švaňa, trenér Ledenic: „Nová Bystřice byla dobrý soupeř. Po příjezdu přišla přeháňka, a tak na nás čekal těžký terén, na kterém se lépe pohybovali domácí. Ti zahrozili hned v úvodu, Mičan obě šance zlikvidoval, a tak gól v první půli padl po střele Dobala, kterou tečoval náš stoper do vlastní sítě. Soupeř byl o něco lepší, nám se nedařily přihrávky, ale po úniku a sérii rohů se k odraženému míči dostal Fyrbach a srovnal. Bystřice rozhodla zápas dvěma dorážkami. Má dobrou osu v čele s výborným brankářem, stoperem a Kuchařem v útoku. Ani jeden z našich hráčů nezopakoval výkon z minulých zápasů."

LIŠOV  – Č. VELENICE 1:0. Štefan Farkaš, vedoucí Lišova: „Zápas začal oboustranně opatrnou hrou. Ve 14. min. jsme zahrávali trestný kop, Bouchal přihrál Wernerovi, jenž našel před bránou Kandla, a ten si věděl rady. Mezi 20. a 30. min. nás hosté zatlačili na naši půlku, kopali šest nebezpečných rohů za sebou, naštěstí bez efektu. Ve 40. min. měl velkou šanci Kandl, ale jeho slabou hlavičku gólman chytil. Druhý poločas nabídl stejný obraz jako první. Hosté se dostali do několika slibných šancí, ale nedokázali skórovat. Náš výkon nebyl tak dobrý jako před týdnem, v záloze nám citelně chyběl nemocný Kočvara. Nakonec jsme ubránili hubené ale zasloužené vítězství, na podzim první v domácím prostředí."

J. HRADEC B  – TEMELÍN 6:1. Miloslav Beránek, předseda Temelína: „Domácí byli po herní stránce na kvalitní úrovni, proto ještě na podzim neprohráli. Svou kvalitu dokázali zúročit do poločasu pěti góly, i když jsme jim k tomu výkonem napomohli. Druhý poločas byl z naší strany již lepší, měli jsme i šance, ale využili jen jednu. Bohužel bez čtyř opor mužstva (Hrdina, Vornay, Vojík, Profant) se proti silnému soupeři nedal uhrát lepší výsledek… Doma, sice stále bez Zdeňka Hrdiny, ale již v lepší sestavě, musíme se Suchdolem bodovat, abychom nebyli na chvostu."