Ani jeden z obou týmů o víkendu neuspěl: šestý Vltavín prohrál doma s Chomutovem, Písek prohrál na hřišti suverénního vítěze ČFL v Chrudimi až po boji 0:1. „Chyběl nám kousíček potřebného štěstíčka," poznamenal trenér Zbyněk Busta, jehož svěřenci po dnešní domácí derniéře, která začne v Písku ve středu v 17.30 hod., zakončí sezonu příští středu zápasem v Domažlicích.

Divizní sezonu už ve středu uzavřou fotbalisté Čížové, kteří od 18 hodin na svém hřišti přivítají tým Rokycan. Jde o zápas sousedů v tabulce: Čížová na 9. místě tabulky má 35 bodů, Rokycany o dvě místa níž mají o dva body méně.

V krajském přeboru se dohrávka Kaplice – Táborsko C hraje až ve čtvrtek, už ve středu se ale na hřišti v Bavorovicích rozhodne o držiteli Českého poháru – ve finálové odvetě se domácí Mariner utká se Sokolem Sezimovo Ústí (17.30). Favority jsou Bavorovice, které první finále v S. Ústí vyhrály jednoznačně 5:0. Pokud by hosté náskok srovnali, středeční odveta by se prodlužovala o 2×15 min, ev. by rozhodovaly penalty.