Vyhráli jste snadno 5:0. Nečekali jste trošku obtížnější utkání?
Domácí nehráli žádného zanďoura a snažili se hrát fotbal. Čehož si cením víc, než kdyby si stoupli před vápno a jen odkopávali míče. Měli i smůlu, vždyť dali břevno a dvě tyče. Přesto si myslím, že my jsme utkání zvládli, měli jsme tam dobré věci a vyhráli zaslouženě.


Benešov hrál před týdnem proti Dynamu na Složišti a teď jste na Budějovice zamířil podruhé. Oživil jste si tudíž vzpomínky na své někdejší působení v Budějovicích?
Samozřejmě, že ano. Hrál jsem v Budějovicích skoro dva roky a stále tam mám plno známých. Zápas s Dynamem před týdnem tudíž pro mě byl hodně zajímavý a jsem rád, že i když jsme prohráli dva nula, že jsme si dle mého soudu rozhodně ostudu neudělali. Pro mě ten zápas byl příjemným zpestřením přípravy. To, že jsme sem jeli dvakrát za sebou, sice trochu zvláštní je, určitě mi to ale nevadilo.

Roudné bývalo i farmou Dynama, to už jste vy tady ale asi nebyl. Ani jste v Roudném nikdy nehrál?
To ne, nikdy jsem tu nebyl, ale s Rudou Otepkou, který je tady trenérem, se ale znám a o půli jsme spolu taky dali řeč. Řekl bych, že se snaží svým hráčům vštěpovat, aby se snažili hrát fotbal, aby se nebáli.

V Roudném jste hrál prvně, co předtím na Složišti?.
Tam to naopak znám velice dobře, tam jsme ještě za pana Šilhavého trénovali. Jezdili jsme tam rádi, je to krásný areál. Ostatně já na Budějovice rád vzpomínám a přeji jim jen to nejlepší, ať se jim daří a ať se co nejdřív vrátí do první ligy.