To ale bylo nesplnitelné přání. „Myslím, že jsme na domácí měli, akorát nám to tam nespadlo," mračil se fotbalový gólman ve Čtyřech Dvorech.

Moc práce v zápase neměl, o to krutější pro něj bylo odjíždět domů s porážkou. „Něco málo jsem musel řešit v první půli, i ten gól se možná dal chytit. Ve druhé půle skoro nic nebylo, domácí byli zataženi vzadu, měli pár centrů, jinak nic," mohl Michal Vrábek říct, že se chvílemi nudil. Držel palec spoluhráčům v útoku, ale nebylo to nic platné. „Když šel soupeř do deseti, tlačili jsme ho, jenže gólem jsme žádnou akci nezakončili. Je to škoda."

Od Čtyř Dvorů, které patří mezi nejlepší týmy soutěže, prý čekal aktivnější pojetí. „Že budou hrát jako na podzim. Ale nic extra nepředvedly… Dlouhé balony  dopředu, větší šance neměly," podivil se.
Asi nejvíc mrzí Trhové Sviny ztráta na Dobré Vodě, kde měly zápas skvěle rozehraný! „Tam nám to nevyšlo," přiznává brankář Vrábek. „Vedli jsme 3:1, během minuty jsme dostali dva góly na 3:3, v 84. minutě ještě čtvrtý – a bylo po zápase," kroutí hlavou Michal Vrábek, kterému prý nikdo góly nevyčítal. „Ale já sám věděl, co šlo udělat lépe. Byl to pro nás zápas blbec," tvrdí.

I když Vrábka trápí koleno a Spartak se dohodl s Lokomotivou na příchodu brankáře Krauskopfa, zůstává jedničkou mezi tyčemi. „Mám povolené vazy. Jednou je to dobré, jednou ne… Konkurence je dobrá. Zatím chytám," pousmál se Michal Vrábek.