Fotbalisté Olešníka od změny trenérů ještě neprohráli, tentokrát si přivezli tři body ze Sezimova Ústí. Týnu stačila v Chýnově remíza, aby z náskoku vedoucích Čimelic ukrojil další bod. Nováček soutěže, Spartak Trhové Sviny, doma pobavil své příznivce osmi góly do sítě Nové Bystřice a bodoval už posedmé v řadě. Tým Bavorovic získal další cenný skalp.

ŽELEČ – DŘÍTEŇ 4:1. Václav Stulík, trenér Dřítně: „Nezopakovali jsme výkon z posledních zápasů. Hned po rozehrávce, aniž bychom se dotkli míče, jsme inkasovali. Rychlý gól  dal ráz celému prvnímu poločasu. Hrálo se nahoru dolu, obě mužstva měla  řadu vyložených šancí, které však nedokázala proměnit. Ve 44. min. nám byl po druhé žluté kartě vyloučen Hošek a hru v deseti jsme ve druhé půli nezvládli. V 50. min. přišla penalta, kterou domácí se štěstím proměnili, a z převahy přidali další dvě branky. Gól našeho Landy v 78. min. už nic neřešil. Výhra domácích byla zasloužená."

PLANÁ – ŠEVĚTÍN 3:1. Miroslav Mičan, trenér Ševětína: „Upozorňoval jsem hráče na to, že Planá je na všech postech připravena na bojovný, důrazný fotbal, kterému je třeba se přizpůsobit. Vymlouvat se na marodku, to by byla stále stejná píseň – ti, kteří hrají, musejí – co se nasazená týká – předvést stoprocentní výkon! A to o nikom nemohu bez výhrad říct…  Ani úvod jsme nezachytili a ve 20. min. jsme prohrávali 0:2. Radim Novotný snížil gólem do šatny, ale ani ve druhém poločase jsme soupeře přes důrazné upozornění nedokázali přehrát. Čeká nás poslední kolo doma s Katovicemi. Díky Bohu, že je konec, mužstvo je dost zdecimované."

BAVOROVICE – KAPLICE 4:1, více s trenérem Karlem Fraňkem o šlágru podzimu v jiném článku.

SOKOL S.ÚSTÍ – OLEŠNÍK 1:3. Josef Pícha, organizační pracovník Olešníka: „Nezačali jsme dobře – Šebek v 5. min. dorážkou dostal domácí do vedení. Ale za pět minut Zbyněk Rys krásnou střelu z 25 metrů vyrovnal. Hrálo se na vedlejším hřišti, terén byl těžký, takže moc krásný fotbal to nebyl… Ve druhé půli jsme dokázali vpředu udržet míč a z pěkné akce jsme šli do vedení.  Soupeř se snažil vyrovnat, ale do větších šancí jsme ho nepustili, naopak z brejku jsme dali třetí gól a výsledek si pohlídali. V posledním utkání nás čeká Chýnov, pokusíme se doma uspět."

CHÝNOV – TÝN 0:0. Vladimír Švec, trenér Týna: „O Chýnovu jsme věděli, že sice nemá výsledky, ale doma nehraje špatně. Tentokrát se nám zápas příliš nepovedl. Prvních dvacet minut jsme předváděli naši kombinační hru, ale pak, nevím proč, jsme se přizpůsobili soupeři, který nakopával balony za naše obránce. Přestalo se nám dařit a hrál se vyrovnaný, neslaný nemastný zápas. I když šanci jsme měli, Mravec šel sám na bránu. Stejně tak soupeř, ale Vachuta skvěle zachránil. Ve druhé půli si Chýnov vynutil tlak nakopávanými míči ze standardek, ale naše obrana v čele Blümlem jej do šance nepustila, a tak se zrodila asi spravedlivá remíza."

T. SVINY – N. BYSTŘICE 8:2. René Janoušek, trenér T. Svinů: „Výsledek je krásný, těší mě, že jsme dali tolik branek. Výsledek mohl být i dvouciferný. Dva góly jsme si dali prakticky sami, proto mě trochu mrzí. Ale když soupeř dostal po druhé žluté kartě kolem 60. min. červenou kartu, v tu chvíli jsme vedli 3:1 a ovládli jsme dění na hřišti. Soupeř snížil na 4:2, ale měli jsme zápas ve svých rukou. Rozhodující bylo, že nám patřil střed pole, protože soupeř se uchýlil k nakopávaným míčům. Jsem rád, že jsme si utkání takhle užili. Je hezké, když se vám fotbal daří a diváci se dobře baví. Kdyby mi před sezonou někdo řekl, že na podzim sedm zápasů v řadě neprohrajeme, myslel bych si, že se zbláznil! Ale kluci se snaží, chodí na tréninky a zlepšení je vidět."

VACOV – LOKO ČB 2:1.  Jan Koutský, trenér Lokomotivy: „Přestože jsme věděli,  jaký soupeř nás čeká, a byli jsme na něj připraveni, v utkání jsme znovu nesplnili skoro nic -a po zásluze jsme prohráli. Na průběhu mi vadily naše individuální chyby, kterých bylo neskutečně moc, dostávali jsme tím soupeře do tlaku. Dvakrát nás potrestal a  ve druhém poločase nám rozkouskovanou hrou nedovolil, abychom se dostali do tempa. Domácí víc zdržovali, než hráli. Prohráli jsme vcelku zaslouženě, protože jsme si ani nevytvořili víc šancí, z nichž bychom vstřelili kromě toho jednoho gólu ještě další."

LIŠOV – SLAVIA ČB 3:1. Štefan Farkaš,  vedoucí Lišova: „Zápas pro nás začal šokem, protože hned v první minutě po naší chybné rozehrávce otevřel Vršitý skóre – 0:1. Naštěstí za dvě minuty důrazný Beneda ml. vyrovnal. Do konce prvního poločasu pak hra byla vyrovnaná, šance na obou stranách zůstaly nevyužity. Druhý poločas na rozdíl od minulých zápasů začal kupodivu naší aktivní hrou a v 52. min. skóroval Hlas. Hosté pak otevřeli hru, převzali iniciativu, měli několik šancí, ale buď zakončil nepřesně, nebo úspěšně zasáhl brankář Roden.  V 80. min. uzavřel skóre na 3:1 opět Hlas. V zápasu průměrné úrovně se nám konečně podařilo po měsíci a půl zase zvítězit! Hra sice zdaleka nebyla bez chyb, ale hráči šli za vítězstvím důsledně. Doufejme, že z nich spadla deka, která trvala pět kol. Důležité, a myslím zasloužené, tři body."

Jan Prener, trenér Slavie ČB: „Dali jsme jeden z nejrychlejších gólů v soutěži, ve třicáté vteřině jsme vedli 1:0! Ale díky naší nedůslednosti soupeř už ve třetí minutě srovnal, a to by se nám nemělo stát. První půle byla vyrovnaná. Do druhé půle vlétli Lišovští s větším odhodláním, byli aktivnější a po rohu, kdy jsme byli nedůslední, nám dali druhou branku. Dostali jsme se  více do hry, měli jsme slibné šance a v době, kdy jsme měli tlak, Lišov dal třetí gól.  Dáváme málo gólů, v posledních zápasech máme průměr branky na zápas, takže bychom měli vypsat konkurz na útočníka."

ČTYŘI DVORY – NOVÁ VES/BRLOH 3:1. Jaroslav Rambousek, trenér Čt. Dvorů: „Na začátku utkání jsme uctili památku Míry Havelce, dlouholetého činovníka klubu. Když jsme v 18. min. vedli 2:0, říkal jsem si: Pohodový zápas. Ale už tam byly některé chyby, a ve druhé půli jako když mávnete proutkem! Přestali jsme běhat, hrát a soupeř snížil. Naštěstí jsme dali třetí gól, který asi rozhodl, i tak ale byl náš výkon ve druhé půli  hodně špatný. Tři body máme, ale hra se mi po přestávce nelíbila. Čekají nás ještě derby na Slavii a na Dobré Vodě."

VELEŠÍN – D. VODA 1:0. Zdeněk Frolík, předseda D. Vody: „Prohráli jsme si zápas sami – ve třetí minutě jsme si dali vlastní gól. V první půli jsme hráli hrozně, ve druhém poločase se naše hra trochu zlepšila, ale bohužel vyrovnávací gól jsme nedali. Celkově jsme předvedli asi nejhorší výkon v sezoně. Na závěr podzimu máme doma Hrdějovice a v dohrávce Čt. Dvory, tedy těžké soupeře, pro nás ale v tuto chvíli není nikdo lehký…"

HRDĚJOVICE – VIMPERK 4:1. Jaroslav Čížek, asistent Hrdějovic: „První a a druhý poločas, to bylo jako den a noc. Ten první jsme hráli dobře, byli jsme jasně lepší, soupeře jsme k ničemu nepustili, dali jsme mu tři góly a naše převaha byla výrazná. Zatímco ve druhé půli jsme začali tím, že jsme si ve 48. min. nechali dát laciný gól, po kterém na nás padla  deka, a půl hodiny jsme si na hřišti počínali jako tlupa nazdárků. Až čtvrt hodiny před koncem Strnad přidal čtvrtý gól, a tím Vimperk zlomil. Spokojenost je s body, ale za výkon ve druhé půli musíme zpytovat svědomí."