Pod tímto titulkem uvedly internetové stránky isport.cz zprávu o tom, že Tomáš Řepka, fotbalový bouřlivák a dlouholetá ikona Sparty, by mohl na jaře oblékat dres českobudějovického Dynama.

Deník Sport s dotazem, zda by o Řepku měly zájem, se prý obrátil na všechny prvoligové kluby – a jedině Dynamo se vyslovilo pozitivně.

Generální manažer budějovického klubu Jiří Kotrba ale podobné úvahy považuje za předčasné. „Když se mě Sport ptal, zda bychom o Řepku měli zájem, já jim na to řekl, že když do Budějovic přišel Karel Poborský, návštěvy se okamžitě zdvojnásobily. Takže z tohoto pohledu by příchod hráče s takovou marketinkovou atraktivitou, jakou Řepka nesporně má, samozřejmě mohl lidi do hlediště přitáhnout,” vysvětloval Kotrba ve svém vyjádření pro Deník jižní Čechy.

Podobně to vidí i šéf klubu Karel Poborský. „Toma bych tu viděl rád, ale nemyslím si, že by to bylo úplně žhavé,” řekl Poborský pro Sport a dodal, že hráče samotného on osobně ještě nekontaktoval, protože úkolem vytipovat posily je věcí generálního manažera Jiřího Kotrby.

A ten Deníku potvrdil, že k žádnému jednání ani s Tomášem Řepkou, ani jeho agentem panem Paskou ještě nedošlo. „Neprobírali jsme to ještě ani u nás na trenérské radě, takže sportovní přínos si v této chvíli netroufám odhadovat,” poznamenal Kotrba.

Ostatně ani hráč samotný se ještě nevyjádřil, zda chce v lize dál hrát. „Je to zatím všechno příliš čerstvé, dejme tomu trochu času. Blíží se Vánoce, chci si užít klidu s rodinou. Co bude v lednu, uvidíme,” krčil v rozhovoru pro ČTK Řepka rameny. „Teď je předčasné cokoliv komentovat, nehodí se ani o něčem spekulovat. Tomáš si teď chvíli odpočine a v lednu si řekneme, co dál,” dodal hráčův agent Pavel Paska.

„Kdyby měl Tomáš z Prahy do Budějovic dojíždět, bylo by to pro něj asi dost složité,” přemítal Kotrba a dodal, že on sám měl možnost to na vlastní kůži poznat. „Když jsem dojížděl na Žižkov či na Spartu, nic příjemného to nebylo,” zdůraznil generální manažer Dynama.