Po Radku Řežábovi o sobě dává v I.B třídě vědět další talent z římovské fotbalové líhně. Stanislav Šálek zazářil v dresu Kamenného Újezdu proti Lhenicím. Trenér Sokola Vojtěch Brozman hosta v sestavě chválil: „Byl to jeho zápas," zdůraznil kouč.

Stanislav Šálek v utkání vstřelil dva góly a na další přihrál. „Je to šikovný kluk, zatím nám pomáhá. Je mu dvacet a dává góly i za Římov ve třetí třídě. On a Jirka Stegbauer, jenž v první půli posílal spoluhráčům gólové přihrávky, v utkání se Lhenicemi vynikali," našel trenér Brozman dvě ústřední postavy, které zavelely k vítězství.
Po čtyřech zápasech bodoval v soutěži i Temelín, který ale zároveň do konce podzimu přišel o zraněného Zdeňka Hrdinu.  Zliv ztratila bod v 90. minutě utkání.

NEMANICE – KŘEMŽE 0:0. Miroslav Dubský, trenér Nemanic: „Hosté přijeli pro bod a odvezli si jej. U nás hlavně bránili. Šance jsme sice měli, ale nezúročili jsme je.  Trefili jsme tyč, jindy jsme mířili nepřesně, anebo nás vychytal gólman. Zápas byl hratelný za tři body, ale nehráli jsme tak jako minule."

SEDLEC – KAPLICE B 1:1. Stanislav Šindelář, trenér Sedlece: „Za druhou půli bychom si zasloužili vyhrát, ale nedá se nic dělat, neproměnili jsme šance. Výkon byl dobrý, ve druhé půli výborný, byl jsem spokojen. Hlavně, že jsme neprohráli a konečně dohráli zápas v jedenácti bez vyloučení! Podruhé jsme doma remizovali, škoda ztracených bodů, ale máme před sebou na podzim čtyři zápasy a snad ještě nějaký bod uhrajeme."

V. BROD – ZLIV 4:3. Karel Jindrle, předseda Zlivi: „Ve 28. min. jsme vedli 3:2. Ve druhé půli jsme byli o něco horším týmem než domácí, kteří zaslouženě vyrovnali. V hektickém konci se nakupily naše individuální chyby a v 90. min. jsme ze situace, kdy se asi měla pískat ruka nebo faul, inkasovali čtvrtý gól… Dosáhli jsme dna, teď už moc není, kam padat. Musíme doma porazit poslední Přídolí. V trenérovi to není; přijde mi, že hráči zatím odvádějí třicet procent svého maxima."

K. ÚJEZD – LHENICE 4:3. Vojtěch Brozman, trenér K. Újezda: „Během deseti minut jsme šli dvakrát sami na brankáře, nedali jsme a z 25 metrů dostali gól do šibenice, takže si každý dokáže představit, co jsme si říkali…  Naštěstí Stegbauer přihrál do brejku Šálkovi, jenž nejprve snížil a za pět minut vyrovnal. Hráč Lhenic před Plíškem dopíchl míč do vlastní branky na 3:1. Ale ve druhé půli na nás soupeř vlétl.  Byl pohyblivý, důrazný a po chybě snížil. Naštěstí Šálek předvedl krásnou akci, když obešel dva hráče a přihrál Svobodnému, jenž se konečně trefil! Zápas byl trochu vyhecovaný –  faulovaný Svobodný neudržel nervy a po nařízené standardce jsme dostali gól na 4:3. Kdyby hosté dali ještě dva góly, nemohli jsme říct ani slovo. V 89. min. jsme nezakončili situaci tři na jednoho a soupeř mohl v 90. min vyrovnat! Mladým klukům chybí zkušenost, chvílemi je to z naší strany dorostenecký fotbal, ale vyhráli jsme a oddechli jsme si. Neúspěch jsme, doufám, prolomili a bude to už lepší."

H. PLANÁ – DŘÍTEŇ 2:3. Václav Stulík, trenér Dřítně: „Z počátečního oťukávání jsme po rohu vytěžili vedoucí branku. Po ní měli herně navrch domácí, ale po chybě jsme zvýšili vedení. Domácí do poločasu snížili a začátek druhé půle nám nevyšel – v 52. min bylo vyrovnáno 2:2. Krátce nato nám byl vyloučen hráč. Soupeř si vynutil tlak, ale z protiútoku jsme dali třetí gól. Síly se srovnaly, protože hráč byl vyloučen i domácímu týmu, a zápas se dohrál vyrovnaně. Planá má kvalitní mužstvo, ale její individuální chyby jsme dokázali využít, takže jsme si vezli důležité body."

LOMNICE – TEMELÍN 1:1. Miloslav Beránek, vedoucí Temelína: „První poločas byl vyrovnaný. Šťastnější byli domácí, kteří v 18. min. po rohovém kopu a nešťastné teči našeho obránce vstřelili úvodní gól. Největší šanci vyrovnat měl Vornay, ale gólman jej vychytal. Ve druhém poločase jsme měli snahu zápas otočit. Přišla 60. min. a pro Zdeňka Hrdinu byla pro tento rok konečná – utrpěl zlomeninu nártu. Naše mužstvo zvýšilo tlak, aby alespoň vyrovnalo, a Vornay z trestného kopu nastřelil tyč. Posílili jsme útok a v 85. min., kdy už jsme hráli na čtyři útočníky, náš nejlepší hráč Vornay vstřelil gól. Mohli jsme i vyhrát… Tým konečně zabral, bod zvenku je dobrý."

LEDENICE – K. ŘEČICE 1:2.  František Švaňa, trenér Ledenic: „Nastoupili jsme bez brankáře Mičana, dále bez Benháka, Lamáčka… Ve 2. min. jsme vedli, Bez obešel čtyři lidi a zavěsil. Zápas byl spíš remízový, odehrál se mezi šestnáctkami. Soupeř v 70. min. vyrovnal a za deset minut dal z trestňáku vítězný gól, který gólman v žádném případě nemohl chytit. V situaci, v jaké jsme, těžko klukům něco vyčítat, špatně nehráli. Hosté měli více štěstí."

TŘEBĚTICE – LIŠOV 4:2. Štefan Farkaš, vedoucí Lišova: „Z výsledku jsme samozřejmě zklamáni. Vedli jsme, po přihrávce od Benedy Werner otevřel skóre. Domácí přidali a mezi 24. a 30. min. dvěma góly obrátili skóre. Do poločasu Lukáš Mlýnek po Wernerově centru pěknou hlavičkou vyrovnal. Ve druhém poločase jsme měli trochu více ze hry, ale z několika dobrých šancí jsme bohužel žádnou neproměnili. Když zápas spěl k závěru, vyrobilo naše mužstvo dvě hrubé chyby v defenzivě. Nejdřív po nejistém zákroku fauloval brankář Kotásek a domácí  penaltu bezpečně proměnili, za chvíli po nedorozumění brankáře s obráncem prošel hráč do vápna a uzavřel na 4:2. Myslím, že bylo minimálně na remízu, ale pokud uděláme tak hrubé chyby a neproměníme vyložené šance, nemůžeme uspět."