BAVOROVICE – HRDĚJOVICE 1:3. Karel Franěk, trenér Bavorovic: „Nezachytili jsme úvod, udělali jsme opět hrubou chybu. Krajní bek poslal malou domů, kterou útočník vystihl vystihl a dal gól do prázdné brány. Byli jsme psychicky dole a do konce už se nevzpamatovali. Navíc se hostům zranil Koutský a nastoupil za něj Tomka, který nám dává v každém zápase gól; tentokrát stačil do poločasu zvýšit na hrozivých 0:3! O půli jsme přeskupili řady, hráli aktivně, jak bychom normálně měli hrát, ale úporné obraně Hrdějovic jsme navzdory stálé převaze dali jen jednu branku, kterou jsme výsledek kosmeticky upravili. Hosté si za první půli tři body zaslouží – když dají venku tři góly, bylo by smutné, aby nevyhráli."

Jaroslav Čížek, asistent Hrdějovic: „Jeli jsme trochu s obavami, protože proti poslednímu zápasu jsme museli pozměnit sestavu, ale začali jsme aktivně a v 15. min. Suchan využil nedorozumění domácí obrany. Zranil se však Koutský a museli jsme vystřídat. Na hřiště přišel Tomka a střídání se povedlo, protože ve 38. a 41. min. dal dva góly. V jeden okamžik nás podržel brankář Spěvák. Ve druhé půli jsme jsme hráli spíš zezadu. Byli jsme si vědomi, že tři nula je slibný náskok, který bychom měli udržet. Bohužel gól jsme už nedali a jeden inkasovali – v 77. min. od Kučery. Cenné body chceme potvrdit doma s Větřním, které, zdá se, je na jaře v dobré formě. Snad se nám vrátí marodi."

ŠEVĚTÍN – D. VODA 2:0. Jiří Orlíček, trenér Ševětína: „Docela dobře jsme začali a dostali se do dvou dobrých šancí, které měli Havlíček a Petr Novotný, jehož střelu brankář vytáhl na břevno. Ve druhém poločase jsem náš tým nejdříve nepoznával, naopak Dobrá Voda začala hrát, ale bez vyložené šance. V 80. min. Kupec zahrál standardku z poloviny hřiště, Havlíček odstavil stopera, vystřelil a odražený balon obránce Sváta uklidil do brány na 1:0. Za čtyři minuty Radim Novotný odcentroval a Havlíček hlavou pečetil. Velice dobře zahrál stoper Aleš Matoušek."

Jaroslav Rambousek, trenér Dobré Vody: „Nenavázali jsme na výkon z domácího zápasu. První poločas byl z naší strany špatný, domácí neproměnili jednu obrovskou šanci. V kabině jsme si něco řekli a druhá půle snesla nějaké měřítko. Když to vypadalo, že utkání skončí remízou, inkasovali jsme hloupý gól, což by se tak zkušenému týmu stát nemělo. Druhý gól v 88. min. už nic neřešil, ale ten první rozhodl. Z prohry si musíme vzít ponaučení: Ze čtyř gólů jsme si dali pomalu tři sami!"

Další ohlasy najdete ve středečním vydání ČB deníku.