Trenér Vondrášek hráče chválí, Lukeš trenérova slova kvituje, ale body by očividně bral raději. „Skóre nula osm je k pláči,“ poznamenal po porážce od Prachatic (0:3).

V nouzi první tým povolal na pomoc hráče z béčka, které hraje okresní přebor, a mladíčky z dorostu. „Kluci bohužel nejsou v šestnácti sedmnácti letech ještě tak vyzrálí a musí se vykopat,“ řekl Lukeš na dresu mladších spoluhráčů. „Musíme si pomoci, jak se dá, proti Prachaticím jsme měli dva hráče z béčka,“ připomněl.

Ačkoli je kouč s jeho výkony spokojen, Lukešovi do smíchu nebylo. Body zatím Týnu chybí k pohodě. „Myšlenkami jsem u zápasů, které jsme prohráli. Musíme s tím něco dělat, jinak to vypadá ještě na boj o záchranu!“ varuje obránce, případně stoper. „Nechci být pesimista, snad nějaké body uhrajeme… Při takové marodce se musíme ještě víc semknout!“ burcoval.

Zranění více než únavě přičítá shodě okolností. Smůle. „Zimní příprava byla kvalitní,“ tvrdí. Na pětadvaceti bodech Olympie nechce uvíznout na dlouho. „Podzim byl pro nás samozřejmě překvapení,“ naznačuje bývalý hráč Krumlova a Zlaté Koruny, že výsledek v polovině sezony byl nad plán.