I když ztrácí na první Katovice sedm bodů, nehází flintu do žita – tím spíš, že ani v jednom ze sedmi přípravných zápasů nenašel přemožitele!

Hráči se sešli v kabině v úterý 20. ledna a od té doby polykali velmi „výživné" tréninkové jednotky. K nabírání fyzické kondice jim kouč Petr Novotný naordinoval tréninky na cyklostezce, na běžecké dráze přímo u hřiště a také na nově zřízených schodech na sídlišti Hlinky.

Hráči si užili také tréninky s míčem. Část tréninku strávili na přírodní trávě vedlejšího hřiště v Týně, anebo absolvovali tréninkovou jednotku na umělce na Hluboké.

Trenéři Novotný s Hrdinou se při plánování přípravy snažili hráčům zpestřit program, a tak dva tréninky hráči absolvovali v hale, dvakrát využili na Hlinkách posilovací cvičení Be Fit s Dášou a při hokeji v Milevsku vyměnili kopačky za brusle.
V generálce na start I.A třídy Týn na domácím stadionu porazil Dolní Bukovsko 4:1 a nyní už se těší na sobotní premiéru doma s Netolicemi.

Mnohé o postupových šancích Olympie napoví 4. dubna šlágr v Katovicích!

Výsledky FK Olympie v přípravě: –Veselí 2:0, Houska, Vl. Červenka, –Želeč 2:1, Houska, Pomije, –Loko ČB 6:1, Houska 4, Štos 2, –Planá u ČB 2:1, Vařil, Štos, –Planá nad Lužnicí 2:0, Meidl, Mravec, –Sez. Ústí 4:4, Houska, Štos, Mravec, Mezera, –Dolní Bukovsko 4:1 (1:0), Meidl z pen., Kníže, Klička, Štos.

Sestava Týna v generálce s D. Bukovskem: Valtr (70. Kubík) – Vařil (45. Michal Šálený, Josef Brom (45. Kníže), Šonka, Meidl – Mravec, Pomije, Plojhar (45. Kokeš), Miroslav Šálený (45. Klička) – Štos, Houska (65. Mezera).