Bývalý fotbalový kanonýr Ladislav Novák se netají, že Malši drží palce, aby v jarní sezoně divizi zachránila. „Když mám čas a nehraje Mladé, jdu se podívat na Roudné," potvrzuje s úsměvem člen Síně slávy Dynama.

Úvodní duel s Čížovou se mu více zamlouval po změně stran. „Podle mne první poločas nebyl tak kvalitní jako druhý. Škoda neproměněných šancí, domácí mohli vyhrát daleko vyšším rozdílem!" míní Novák, jenž si coby bývalý útočník nejvíce všímal Rosůlka na hrotu sestavy. „Líbil se mi, akorát je třeba, aby proměňoval šance," podotýká.

Za výhrou Roudného 2:1 podle něj stál solidní týmový výkon. „Je to mladý celek. V záloze mi možná chybí nějaký zkušenější hráč. Ale je otázkou času, kdy třeba Trněný coby kapitán dokáže manšaft trochu uklidnit," věří Ladislav Novák záložníkovi s kapitánskou páskou.

Záchrana Roudného v soutěži se mu jeví jako splnitelný cíl. „Pokud doma bude hrát mužstvo takhle zodpovědně, má na to," věří a myslí na další kolo, kdy Malše jede ven. „V Milevsku to chce získat bod. Viděl jsem Milevsko hrát, bod tam určitě bude k mání," posílá legendární střelec do Roudného povzbudivá slova.