Šlágr mezi Hlubokou B a vedoucí Olešnicí skončil nerozhodně. Souboj nováčků na Borku vyzněl jasně pro domácí hráče v čele se střelcem Tomášem Tenglem. Zaujal i Choutkův hattrick do sítě Nových Hradů.

Příspěvky klubových zpravodajů jsou upraveny redakcí.

HLUBOKÁ B – OLEŠNICE 2:2 (1:0) – Oba týmy od úvodního hvizdu prokazovaly, že právem okupují přední příčky tabulky. Hrál se rychlý, kombinační, bojovný a přitom oboustranně slušný fotbal. Jako první se prosadili domácí. Hrouz ve 14. min. posunul míč na Stejskala a ten přízemní střelou zpoza vápna otevřel skóre. Do poločasu měl největší šanci domácí T. Adam, ale mířil vedle brány exhlubockého Dudka. Po změně stran udeřili v 54. min. hosté: Lenk si naběhl na centr a z malého vápna prostřelil Kříže, 1:1. Skóre se měnilo 68. min, kdy T. Adam hlavičkou zakončil pohlednou akci s Horejšem. Hlubočtí se z vedení dlouho neradovali. Za čtyři minuty se nejlépe zorientoval ve skrumáži olešnický Lechner a zblízka rozhodl o spravedlivé remíze.
Rozhodčí Šafránek, ŽK 3:1. Diváci: 40.

HRDĚJOVICE B – N. HODĚJOVICE 1:0 (0:0) – V úvodní čtvrthodině se obě mužstva na hřišti spíše hledala. Až ve 14. min. využil pohotový Vazač nedorozumění v domácí obraně a zakončil nad branku. Ve 23. min. byl Vazač u dalšího rušného momentu, prosmýkl se kolem domácího obránce, jeho střelu však Trčka kolenem vyrazil . To bylo ze strany hostů vše.
Domácí přidali a Severa střelou ze 25 metrů orazítkoval břevno. Ve 40. min. Hazmuka doklepával míč který vypadl brankáři z ruky, jenže mířil vedle! Před poločasem hosté vykopávali z brankové čáry Sloupovu hlavičku. V úvodu druhého poločasu opět zahrozili hosté střelou Bílka z trestného kopu. Pak už diktovali tempo Hrdějovičtí a v 62. min. Rozycki krásnou robinzonádou vyrazil Severovu střelu! Domácí stupňovali tlak, brankově se ale prosadili až v samém závěru, kdy akci po ose Bárta, Netočný, zakončil Pražský (82.) krásnou střelou do růžku Rozyckého branky. Zasloužené vítězství domácích sledovalo 50 diváků, bez karet řídil Cibranský.

LOKO B – N. HRADY 6:2 (5:0) – „Domácí" se do svého soupeře na hřišti VŠZ zakousli s chutí a rozhodli o výsledku už během prvního poločasu! Nejprve se v 9. min. zjevil sám před brankařem agilní Choutka. První střelu ještě hostující brankař Krauskopf vyrazil, ale na dorážku byl krátký. Další sólo na brankaře Choutka v 21. min. zkušeně proměnil a bylo to 2:0. Ve 26. min. minul malou domů brankař hostí a domácí Nebor uklidil míč do prázdné branky. Ve 34. min. velmi pohlednou a rychlou akci domácích nekompromisně zakončil opět Choutka a nadmíru vydařený poločas završil utěšenou střelou Nebor. O přestávce byla z kabiny hostů slyšet bouřlivá diskuze. Ve druhém poločase se hra Nových Hradů zlepšila, a napomohli jim k tomu i domácí, kteří dohrávali zápas z povinnosti. Přesto se svým důrazem prosadili hráči Lokomotivy i pošesté Nechutou! Snížená koncentrace domácích vyvrcholila v 69. min. zbytečným faulem ve vápně, po němž Brousek bezpečně proměnil penaltu. Poslední slovo měl v 85. min. hostující Němec a upravil na konečných 6:2. Lokomotiva oplatila soupeři vysokou porážku z podzimu. Rozhodčí Brejník. ŽK 2:2. Sledovalo 50 diváků.

ČT. DVORY B – MLADÉ 1:1 (0:0) – Čtyřdvorská rezerva pozvala Mladé k jarní premiéře do Bavorovic a její brankář Polomčák už v první minutě zasahoval proti Vítkově střele z úhlu. Mládští byli v první půli aktivnější, do vedení je paradoxně poslal ale až po přestávce Pešek gólem z penalty (56.). Vynucené střídání Materny hosty oslabilo a otěže převzaly Čtyři Dvory, které měly k dispozici i dva pendly z áčka Marhouna s Příhodou. Vyrovnat mohl Kočárek, po rohu hlavou kapitán Píša a do třetice Slepička, jenž mířil pouze do rukou gólmana Brůžka. V 76. min. se „domácí" už dočkali: Slepička poslal centr za beky pro Petkova, na kterého mládští beci zcela zapomněli, 1:1. Na konci Čtyři Dvory sahaly po vítězství, Příhoda trefil břevno! I následný roh Mladé přežilo, a tak výsledkem byla nakonec spravedlivá remíza. Pískal Špelina. ŽK 0:4. Sledovalo 25 diváků.

RUDOLFOV B – HORNÍ STROPNICE 0:1 (0:0) – Na umělce na Hluboké Rudolfov na začátku spálil dvě obrovské šance. Hosté zkoušeli štěstí střelami z dálky, které se neujaly. Domácí měli v prvním poločase více ze hry, z množství šancí ale gól nedali. Druhý poločas se odehrával v podobném duchu. S tím rozdílem, že v 75. min. se dostal k odraženému míči hostující Staněk. Přes sympatický výkon vyšlo béčko Rudolfova v jarní premiéře bodově naprázdno. Před 10 diváky pískal na Hluboké Granec, ŽK 3:1.

JANKOV B / DUBNÉ – N. VES 3:1 (0:0) – První jarní duel vyzněl lépe pro domácí. Do přestávky tomu ale nic nenasvědčovalo, hosté byli aktivnější. Branek se diváci dočkali až ve druhém poločase. Skóre otevřel z vápna po rohu neobsazený Kudláček, jenž trefil balon Vzápětí vyslal Brabec od vlastní branky přesný pas na rozběhnutého P. Maxu, jenž z úhlu mířil přesně, 2:0! Hosty zlomila třetí branka během dvaceti minut. Odkopnutý míč si zpracoval Černý a ze 40 metrů jej vrátil přes brankáře do sítě! Dubné mohlo přidat čtvrtou branku, jenže ve vyložené příležitosti Honner zblízka přestřelil. Hosté zápas zdramatizovali deset minut před koncem, kdy se s pomocí teče trefil Brožka, jinak bezchybný Šturma neměl šanci. V nastaveném čase ještě N. Ves orazítkovala tyč. Pískal Josef Šafránek. ŽK 1:0. Přihlíželo 60 diváků.

BOREK – CHRÁŠŤANY 4:0 (2:0) – Borek nastoupil bez pendla z Hluboké Karla Holzepla, zato postavil obě jarní posily (Vajgel, Jordán), a hlavně svého nejlepšího střelce Tengla, jenž po operaci kolena oslavil návrat na hřiště dvěma góly. A pak mohl jít za stavu 3:0 střídat… Po osmi minutách hry Tengl centrem asistoval u gólu Martina Šulisty, jenž hlavou z malého vápna otevřel skóre. Chrášťany si vytvořily do poločasu jedinou vážnou šanci, kterou zmařil brankář Pytel. Ve druhé půli Krupka střídal Tengla a po dvou minutách na hřišti uzavřel na 4:0, souboj nováčků se pak v poklidu dohrával. Branky: 8. Šulista, 15. a 67. Tengl, 73. Krupka. Rozhodčí Jar. Buřič. ŽK 1:1. Přihlíželo 60 diváků.