„Areál je velmi příjemný, k pohodě přispěla i Pavla Nováková, která se starala především o pitný režim a žaludky hráčů,“ usmívala se Pavla Pudivítrová z manažerka inzerce Deníku.

Pro všechny týmy byly připravené velmi zajímavé ceny. A pro vítěze?

Ta nejzajímavější.

Postup z regionálního do krajského kola.

Kdo vyhraje v krajském měření sil, vyrazí na celorepublikové kolo.

„A kdo bude nejlepší mezi konkurencí týmů z celé České republiky, vyrazí na zápas renomované evropské fotbalové ligy. Letecky. Všichni hráči,“ říká Adéla Převorová z pořadatelské agentury, které se prostředí na Složišti také moc líbilo.

„To je nádherná cena,“ shodli se účastníci turnaje na Složišti . Vítězové prvního ročníku z Kladenska byli v Římě, kde viděli utkání Lazio – Juventus, nejlepší družstvo druhého ročníku poletí do Barcelony.

Kdo vyhraje 3. ročník? Na Složišti bojovaly týmy v regionálním kole. Kapitán týmu ACO Industries Tábor s.r.o.David Havel se širokým úsměvem na tváři poznamenal: „Speciálně jsme na tento turnaj netrénovali, to zase ne, ale určitě zajdeme na pivo.“

Zaměstnanecká liga DeníkuZaměstnanecká liga DeníkuZdroj: Deník/ Kamil JášaStejně jako ACO Industries i další týmy poskládaly nominaci velmi dobrých fotbalistů. „Takový turnaj utuží kolektiv, ale je jasné, když pískne rozhodčí, že se v nás okamžitě probudí soutěživost,“ doplnil Daniel Frcal za své fotbalové kamarády z týmu Geis CZ s.r.o.

Matyáš Babka z Rhode Schwarz se vrátil na místa, kde jako hráč mládežnických týmů Dynama začínal. „Pár tréninků jsem tady na Složišti prožil,“ usmíval technicky výborně vybavený fotbalista Rohde & Schwarz.

Zápasy v pětičlenné skupině daly hráčům pořádně zabrat. Čekání mezi utkáními zpříjemnila jindřichohradcká tradiční firma Fruko Schulz. „Každý, kdo chce si na náš účet může dát malé povzbuzení z naší výroby,“ usmívali se sympatičtí členové týmu.

Semifinále: Rohde Schwarz - Inos Servis 5:3. Fruko Schulz - Industries Tábor 5:3

O 3.místo: ACO Industries - Inos 6:4

Finále: Fruko Schulz - Rohde Schwarz 4:3.