Vedoucí jídelny ZŠ Kubatova Radek Joza dbá na čerstvé suroviny. Při tvorbě jídelníčku se nebojí sáhnout i po ozvláštněních či exotice.
Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo
Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo
Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.
Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo
Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.
Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo
Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.
Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo
Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.
Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo
Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.
Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo