Vedoucí jídelny ZŠ Kubatova Radek Joza dbá na čerstvé suroviny. Při tvorbě jídelníčku se nebojí sáhnout i po ozvláštněních či exotice.

Vedoucí jídelny ZŠ Kubatova Radek Joza dbá na čerstvé suroviny. Při tvorbě jídelníčku se nebojí sáhnout i po ozvláštněních či exotice.

Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo

Provoz jídelny zajišťuje desítka kuchařek, včetně jejich vedoucí Renaty Pýchové. Na komplexní recepty jsou prý všichni zvyklí.

Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo

Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.

Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo

Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.

Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo

Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.

Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo

Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.

Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo

Inspiraci pro recepty nacházejí v brožurách a kuchařkách, na školeních, internetu i pod vedením uznávaných šéfkuchařů. Jídla pak vaří v moderním prostředí.

Zdroj: Deník/ Dalibor Máslo

NEJNOVĚJŠÍ VIDEO Z REGIONU
Říjnoví Sobotníci spojili program se Dnem archeologie. O nálezech archeologů nejen v Táboře pohovořil vedoucí archeologického oddělení Husitského muzea František Janda.
DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Zdroj: Lenka Pospíšilová