Šéfka oddělení řízení jakosti Lucie Navrátilová drží v ruce původní kmen kvasinek, které se v Budvaru obnovují od založení pivovaru.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Deponáž je zvláštní místnost celého kontrolního oddělení, kde se skladují vzorky piv celý rok. Na snímku se jimi probírá výzkumník Petr Košin. Občas chemici potřebují na rozbor i starší pivo.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Laborantka Marcela Šafaříková při kontrole sladu na přístroji zvaném NIR. Do tří minut řekne vše...
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Kateřina Procházková a Šárka Tripesová připravují vzorky piv na chemický rozbor.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Laborantka Renata Jirková vkládá vzorky odkapových vod do inkubátoru. Jde o to zjistit, zda jsou všechny vypláchnuté trubky a nádoby na pivo absolutně čisté.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek