Zdroj: Deník/ Jaroslav Sýbek
Otevření Masných krámů.
Zdroj: Deník
Masné krámy budou úspěšné podle toho, kolik do nich bude chodit lidí. Kolik piv se tu denně natočí a vypije?
Zdroj: Deník/ Jaroslav Sýbek
Do českobudějovických Masných krámů se kromě piva vrátili také štamgasti, kteří k této restauraci „odnepaměti“ patřili. Na snímku si připíjejí spokojení štamgasti (odleva) Antonín Šebesta, Václav Nárovec a Ota Samek.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Do pivnice přichází v zelené bundě známý výtvarník Václav Johanus (v černém vedle stojí lékař a městský zastupitel Lumír Mraček).
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Od koho jiného si nechat natočit pivo v legendární znovuzrozené pivnici v Krajinské ulici než od vrchního sládka Budějovického Budvaru Josefa Tolara, který pěnivý mok čepuje zvláště pozorně a odborně.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Masné krámy.
Zdroj: Jaroslav Sýbek
Otevření Masných krámů.
Zdroj: Jaroslav Sýbek
Otevření Masných krámů.
Zdroj: Jaroslav Sýbek
Otevření Masných krámů.
Zdroj: Jaroslav Sýbek
Otevření Masných krámů.
Zdroj: Jaroslav Sýbek
Otevření Masných krámů.
Zdroj: Jaroslav Sýbek
Otevření Masných krámů.
Zdroj: Jaroslav Sýbek