Galerie: Vietnamský festival

Na polévce Pho ga si pochutnáte doma, pokud si ji dle receptu připravíte, nebo na sobotním festivalu. Balení závitku Jak používat hůlky Šéfkuchař Sy Bo Nguyen z českobudějovické Met Restaurace. Nemusíte čekat na festival do soboty a oblíbené Bun Cha si připravit dle receptu. Šéfkuchař Đình Đoàn, Vũ z D&V Restaurant v Českých Budějovicích předává svůj recept. Šéf budějovického vietnamské komunity Hoang Hoa Tham žije v krajském městě 30 let. Jak zacházet s hůlkami se naučíte v sobotu na náměstí a také na www. ceskobudejovicky.denik.cz/vietnam. Letní závitky si můžete vyzkoušet doma dle tohoto receptu. Jak je zabalit, je zřejmé z videa na stránkách českobudějovického deníku. Nebo se naučte tento pokrm správně zabalit na workshopu sobotního festivalu, kde si ho pak i sníte.