Na polévce Pho ga si pochutnáte doma, pokud si ji dle receptu připravíte, nebo na sobotním festivalu.

Zdroj: archiv Met Restaurace

Balení závitku

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Jak používat hůlky

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Šéfkuchař Sy Bo Nguyen z českobudějovické Met Restaurace.

Zdroj: archiv restaurace

Nemusíte čekat na festival do soboty a oblíbené Bun Cha si připravit dle receptu.

Zdroj: D&V Restaurant

Šéfkuchař Đình Đoàn, Vũ z D&V Restaurant v Českých Budějovicích předává svůj recept.

Zdroj: D&V Restaurant

Šéf budějovického vietnamské komunity Hoang Hoa Tham žije v krajském městě 30 let.

Zdroj: archiv Hoang Hoa Tham

Jak zacházet s hůlkami se naučíte v sobotu na náměstí a také na www. ceskobudejovicky.denik.cz/vietnam.

Zdroj: Vu Hong Hanh

Letní závitky si můžete vyzkoušet doma dle tohoto receptu. Jak je zabalit, je zřejmé z videa na stránkách českobudějovického deníku. Nebo se naučte tento pokrm správně zabalit na workshopu sobotního festivalu, kde si ho pak i sníte.

Zdroj: archiv D&V Restaurant

NEJNOVĚJŠÍ VIDEO Z REGIONU
Krampusáci v Kaplici
DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Zdroj: Deník/Radka Doležalová