Galerie: ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně

ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen. Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze. Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen. Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně. Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů. Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen. Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali. Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.