Deník region
1/9 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.
Popis

ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.
Popis

Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.
Popis

Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně.
Popis

Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.
Popis

Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.
Popis

Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.
Popis

Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.
Popis

Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Doporučujeme vám
Horalové z hory Kleť se vydali do Harrachova. Ty nejotrlejší nezastavila ani vichřice o rychlosti nad 100km/hod na Zlatém návrší.
Přehrát video

Horalové z hory Kleť. To musíte vidět! Ve vichřici putovali za Hančem a Vrbatou

Zemřel František Cipro
Přehrát video

František Cipro přemýšlel o fotbale i v noci! Podívejte se na video

Česká cyklokrosová výprava v Táboře představila dějiště MS 2024
Přehrát video

Jihočeská výprava v Hoogerheide. Tábor očekává padesát tisíc fanoušků!

Záchrana kocourka v budějovické Skuherského ulici. Foto: fcb HZS Jihočeského kraje

OBRAZEM: Kocourek mrznul dva dny na střeše ve Skuherského

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.
Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.
Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.
Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně.
Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.
Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.
Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.
Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.