Deník region
3/9 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.
Popis

ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.
Popis

Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.
Popis

Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně.
Popis

Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.
Popis

Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.
Popis

Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.
Popis

Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.
Popis

Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Doporučujeme vám
Krajský soud v Českých Budějovicích v pátek 9. června uzavřel další případ domácího násilí. Jednapadesátiletý David R. dostal za ublížení na zdraví s následkem smrti devítiletý trest, rozsudek není pravomocný, její obhájce se na místě odvolal.

Za ublížení na zdraví s následkem smrti dostal muž z Budějovic 9 let

Oceněná trenérka házené Irena Slavíková ze Sokola Písek vychovala mnoho reprezentantek
Přehrát video

Irena Slavíková ze Sokola Písek. Recept na úspěšné trénování: Trpělivost

Mistrovství České republiky v letecké akrobacii se uskuteční nad Jindřichovým Hradcem
Přehrát video

Kdo má rád, co létá, ať vyrazí do Jindřichova Hradce. Bude to stát za to

Registrace účastníků a hlavní program srazu jezdců z celé Evropy, ale třeba i ze zámoří se koná na budějovickém výstavišti.
Přehrát video

VIDEO: V Budějovicích začal Indian Riders Fest s motorkami v hlavní roli

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.
Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.
Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.
Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně.
Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.
Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.
Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.
Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.