ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková
Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková
Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková
Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková
Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková
Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková
Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.
Zdroj: Deník / Jana Zuziaková