Deník region
5/9 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.
Popis

ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.
Popis

Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.
Popis

Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně.
Popis

Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.
Popis

Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.
Popis

Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.
Popis

Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.
Popis

Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.

Zdroj: Deník / Jana Zuziaková

Doporučujeme vám
Medobraní můžete zažít v sobotu u včelařů na Plavské v Budějovicích. Bavit se budou děti i dospělí.

Medobraní na Plavské nabídne výrobu svíček, ochutnávky i prosklený úl

Tomáš Dubský (vlevo) zaznamenal v utkání proti Mladé Vožici hattrick.

KANONÝR DENÍKU: Gólů jsem měl letos dát víc, tvrdí Tomáš Dubský z SK Čtyři Dvory

Národní pivovar Budějovický Budvar. Ilustrační foto.

Nekula: Budvar letos odvede do rozpočtu 250 milionů

SuperCup baseballistů pod hlubockým zámkem
Přehrát video

Německý výběr vyhrál SuperCup. Atmosféru prožijte s videem Deníku

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
ZŠ Dukelská v Budějovicích se přidala ke kampani Den norské kuchyně a uvítala delegaci z velvyslanectví i Asociace školních jídelen.
Osvědčení o pětihodinovém školení k přípravě norského menu v Praze.
Na snímku náměstek budějovického primátora (vlevo) a Michal Malát z Asociace školních jídelen.
Ředitelce školní jídelny Miloslavě Horákové předává certifikát Vegar Andreassen, zástupce norské velvyslankyně.
Michal Malát z Asociace školních jídelen předává certifikát o kurzu kuchařkám z Jídelny U Tří lvů.
Kuchařky Školní jídelny U Tří lvů připravují denně 2000 jídel pro předškoláky, školáky i studenty. Norské menu se jim excelentně povedlo. Na snímku ředitelka Miloslava Horáková s Michalem Malátem z Asociace školních jídelen.
Tomáš Michal (vlevo) a Jakub Skříšovský z Gymnázia Česká si pochutnali.
Studenti Gymnázia Česká Tereza Zelenková a Mikuláš Jáša jsou s jídelníčkem spokojeni. Ryby se tu na talíři objevují každý týden.