V Pouzarově hale otočilo zápas čtyřmi góly, vítězství 5:3 pečetilo brankou v power play do opuštěné domácí klece.

Trenér hostů Miloslav Čech jen zářil. „Musím celý manšaft pochválit, protože jsme přijeli se všemi juniory, které máme k dispozici, bez čtyř hráčů základní sestavy. Dva útočníky jsme poslali do obrany a pomohl nám vynikající výkon brankáře. Honza Šindelář byl připraven jako dvojka, teď jsme mu dali možnost, aby si zachytal, a zvládl to. Spokojenost," liboval si milevský kouč.

Hosté měli v Hokejovém centru Pouzar nejméně o dva důvody víc, proč uspět. Jednak hráli na ledě vedoucího celku tabulky, jednak mu chtěli vrátit pokořující porážku 2:8, kterou v úvodním kole jistě své fanoušky nepotěšili. „U nás byla zrovna sláva, výročí hokeje (80 let, pozn.), do Milevska přijel pan Zimola a další pohlaváři. Celé to bylo velmi slavnostní, oficiální a kluci z toho byli tak nervózní, že jsme hned při prvním střídání inkasovali! Luboš Rob od modré poslal střelu do šibenice a ve 40. vteřině to bylo 0:1. Za tři minuty jsme prohrávali 0:3 a bylo po zápase," vybavuje si Miloslav Čech sprchu na úvod krajské ligy.

V sobotu nechal svým svěřencům volné ruce. „Tentokrát jsme přijeli zahrát si hokej. Já jsem po hráčích vůbec nic nechtěl, jen jsem řekl: Hrajte pro svůj pocit, že jste hokejisté, ne, že tu budete lítat jako čerti – a nic.  Splnili to," uzavřel spokojeně trenér.