Pokud by platilo, že jaká generálka, taková premiéra, tak by se asi na jihu Čech vůbec nikdo nezlobil. Motor totiž v první třetině předvedl hotový uragán a šesti góly poslal ambiciózního soupeře do kolen. Dvakrát se trefil Kuchejda, po jednom gólu přidali Straka, Růžička, Přibyl a Nouza.

Po gólových hodech v úvodní třetině tempo hry z domácí strany trochu upadlo a dočkali se také hosté. Po hrubce v rozehrávce připravil Kůdelu o čisté konto Seman. Jenže Motor byl v obrovské pohodě a do střelecké tabulky se ještě ve druhé třetině zapsal také Boháč.

Ve 33. min. však přišla nepochopitelná věc. Hosté odmítli jít na trestnou lavici a sudí zápas předčasně ukončil…

Branky a nahrávky: 5. Kuchejda (Punčochář), 8. Jos. Straka (Nouza, Švihálek), 13. D. Růžička (Nouza, Jos. Straka), 18. Přibyl (Vaniš), 18. Kuchejda (Heřman), 19. Nouza (Jos. Straka, Švihálek), 33. Boháč (Kuchejda) – 24. Seman.

Vyloučení 3:3 (navíc host. Čachotský 10 min. a Prokš 5+do konce), využití 2:0.

Rozhodčí: Mertl – Flegl, Polonyi. Diváci: 1400.

ČEZ Motor: Kůdela – Punčochář, Chmelíř, Vráblík, Semrád, D. Růžička, Mucha, Suchánek, Parýzek – Kuchejda, Heřman, Boháč – Nouza, Jos. Straka, Švihálek – L. Marek, Pajič, Prokeš – Vaniš, Rob, Přibyl. Trenéři Rosol a Bělohlav.