Korejský tým, který je na soustředění v Praze, přivezl na jih Čech jako trenér Patrik Martinec a v jeho sestavě kromě několika Kanaďanů a pochopitelně korejských hokejistů figuroval také sparťanský mladík Michnáč.

Jihočeši tentokrát nechali odpočívat zase další formaci a do branky se od začátku postavil Gába. Poprvé v kariéře se v dresu prvního týmu představil mladíček Vochozka a svůj premiérový duel za Motor odehrál také útočník Čermák.

Exotický soupeř byl bruslivý, snaživý, ale navrch měl přece jen domácí celek. Jenže svou převahu nedokázal vyjádřit střelecky. Kapitán Květoň svou obrovskou šanci spálil, Babka nastřelil jen tyč a ve výborné pozici neuspěl ani Marek. Do kabin tak šly oba týmy poprvé za bezbrankového stavu.

Obraz hry se příliš nezměnil ani po změně stran. Domácí byli o něco lepší, ale s koncovkou byli na štíru. Velké šance Škody, Žálčíka ani Marka brankou neskončily, takže opět velmi solidní návštěva stále čekala na první zásah do černého. V samotném závěru druhé třetiny byl ve vyložené pozici faulován Chovan, ale ani nařízené trestné střílení neproměnil.

Do třetí třetiny vystřídal Gábu v domácí brance Kváča a začaly padat góly. Nejprve prokázal důraz na brankovišti obránce Vráblík a Motor vedl. Jenže hosté byli v závěrečné třetině lepší. Čung-Hion An a Radlinske dvěma slepenými góly otočili skóre a Korejci už výhru nepustili.

Branky a nahrávky: 43. Vráblík (Babka, Prokeš) – 47. Čung-Hion An (Michnáč), 49. Radlinske.
Vyloučení: 4:3, bez využití. Rozhodčí: Souček – Jílek, Šperl. Diváci: 2600.
ČEZ Motor: Gába (41. Kváča) – Suchánek, Vráblík, Zíb, Žáček, Mazanec, Pýcha – Chovan, Pajič, Čermák – Žálčík, Rob, L. Květoň – Guman, Škoda, Kuchejda – Prokeš, Babka, L. Marek – Vochozka. Trenéři Stavjaňa a Štrba.