Mládežníci Motoru již znají trenérský tým, který je povede do přípravy na novou sezonu. Novou tváří mezi zaměstnanci klubu je explzeňský Radek Kampf.

Rodák z Litoměřic ukončil hráčskou kariéru v roce 2000 a vydal se na dráhu trenéra. Bývalý reprezentant a trenér spjatý s plzeňským hokejem je pro fanoušky samozřejmě dobře známou tváří. "Dostali jsme na něj kontakt s tím, že by měl zájem změnit klub, tak jsme ho oslovili. Trénoval jak dospělé, tak kategorii mládeže. Vedl národní tým do 18 let, zkušenosti s mládežnickým hokejem má, tudíž je to pro nás zajímavý trenér, který by mohl vnést do struktur akademie zkušenosti, které aplikoval v Plzni," říká k trenérské posile manažer mládeže Motoru Jaroslav Liška.

TAKÉ JSME PSALI: Jihočeši skončili v extralize čtvrtí, s týmem se loučí trenér Milan Kupka

V juniorce Českých Budějovic po semifinále s Třincem skončil s trénováním, jak avizoval, na vlastní žádost Milan Kupka, kterého nahradí ve dvojici s Lubošem Robem Ladislav Kolda.

Obsazení trenérů u extraligových mládežnických celků Motoru ČB - junioři: Rob, Kolda, Bombic (kondiční trenér), starší dorost: Bělohlav, Dančišin, mladší dorost A: Radek Kampf, Vladimír Caldr.