Jeden z dvojice trenérů David servisu Roman Fousek po porážce s Milevskem (3:5) informoval Deník o aktuálních změnách v sestavě.

V první řadě by mohl sepsat obsáhlý chorobopis svých oveček, protože k marodům Robovi a Bombicovi se přidali další hokejisté se zdravotními problémy, kteří jsou mimo hru. „Vypadl nám David Nedorost, Roman Šulčík, David Janda a skončil Martin Janda," vyjmenoval kouč.

Nedorost proti Milevsku nedohrál (sval), Šulčík nenastoupil vůbec, protože bere antibiotika. David Janda léčí koleno, které si bolestivě narazil o brankovou konstrukci po faulu v duelu s Žirovnicí. Ještě suverénně proměnil trestné střílení, ale od té chvíle na ledě trpěl.

Z jiného soudku je absence jeho jmenovce Martina Jandy, jenž přišel před sezonou z Vimperka. „Nebyl úplně spokojen se svou rolí v týmu, se svým vytížením a vybral si, že půjde na hostování jinam,"   vysvětloval Roman Fousek situaci kolem obou Jandů.

Po brankáři Kučerovi trenéři ztrácejí uprostřed sezony natrvalo druhého člena kádru, tentokrát útočníka. „Je to jeho rozhodnutí. Filozofie tohoto klubu a majitele Jaroslava Davida je taková, že v tomto manšaftu by měl hrát jen ten, kdo v něm chce hrát. A pokud se někdo rozhodne jinak, nemá cenu ho přemlouvat, my takové rozhodnutí plně respektujeme," konstatoval kouč Roman Fousek.

Branky: 13. Nedorost (Chaloupka), 22. Sumerauer, 28. Hanzal (Korbela) - 11. Urbanec (Hamerle), 36. Urbanec (Pešta), 46. Hamerle (Urbanec), 58. Król (Reiniš), 60. Votruba. Třetiny 1:1, 2:1, 0:3. Rozhodčí Vovčko. Vyloučení 7:6. Diváci: 70.