Výstava, která má za cíl oživit veřejný prostor a ukázat umění i lidem, kteří by do galerie nešli, město ozdobila polymerovou sochou Soused od Richarda Kočího v Hotelu Budweis a jeho sochou Leda na dvorku Muzea cestopisné literatury, bronzovým Klaunem na chůdách od Evy Roučky, mouchou nazvanou Co je štěstí? od Michala Trpáka na Černé věži, laminátovým Psem od Zdeňka Ruffera před radnicí, bronzovým Žralokem Michala Gabriela ve Slepém rameni Malše, pumou obcházející stan s názvem Relativní bezpečí Josefíny Jonášové nebo čtyřmi Ulitami Miloslava Fekara na Sokolském ostrově.

Michal Trpák vytvořil dále sochu Mazlíka, kterou můžete vidět na Hotelu Budweis nebo instalaci Člověče, nezlob se. Na náměstí vyrostly dvě betonové figurky, v nichž se dá sedět a pozorovat okolí. Dopoledne dobrovolníci malovali na náměstí křídami kulatá políčka, aby vypadalo jako hrací deska. Kamarádka Michala Trpáka Vlaďka Studničková, která byla požádána o pomoc říká: "Chtěli jsme, aby se zapojilo co nejvíc lidí." Vlaďka Studničková vysvětluje, proč použili křídy: „Je to jen pro ten dnešní okamžik, pro tu vernisáž, aby se to dalo fotit ze shora. Nechtějí tu nic trvalýho.“ Podle ní se za dopoledne zapojilo asi padesát lidí, kteří kreslili třeba jedno kolečko ve skupinkách.

Nejvíce exponátů uvidíte od autora, který si říká Ondrej 4, a to na Zátkově nábřeží sochy Odvrátená tvár Země, Dedinka v údolí, Posledná večera, na Lannově třídě se tyčí Loď, ktorá se plaví do neznáma, na Zlatém mostě uvidíte Vedeckofantastickou bombu z oceli a nerezu a nově u Vodárenské věže stojí bronzový exponát Podvodný tvor.