Předchozí
1 z 5
Další

Zdena a Honza Caisovi: Ještě potřebujeme spoustu let

Letos oslaví Zdena a Honza Caisovi z Loučovic 29. výročí svatby. Zdena pracuje jako prodavačka, Honza je svářeč. Náš každý rok je jako by byl první. Vždy na jaře a na podzim navštěvujeme safari ve Dvoře Králové. Je to naše srdcovka již 10 let.

Foto č. 1Zdroj: Redakce

Máme rádi všechna roční období, protože v každém si užíváme nějaké oblíbené činnosti. V zimě moc rádi lyžujeme, letos jsme navštívili Vysoké Tatry, které pro nás byly přímo lyžařským rájem.

Foto č. 2Zdroj: Redakce

Na jaře čerpáme energii na cyklostezce kolem Lipna. Je od našeho bydliště kousek. Máme ale také spoustu práce s přípravou plachetnice Maren, které říkáme Maruška, a obytné avie, kterou jsme si pořídili na naše výlety. A protože je to avie a jede si svou rychlostí, jmenuje se Želvička.

Foto č. 3Zdroj: Redakce

V létě máme taky napilno. Každou možnou volnou chvilku chytáme s Maruškou vítr do plachet a plavíme se po republice. Objevujeme krásu našich hradů, zámků a kempů. Když náhodou není pěkné počasí, vyrazíme do kina. Jsme fanoušci marvelovek.

Foto č. 4Zdroj: Redakce

Díky mému tatínkovi, který již bohužel není mezi námi, se mi splnilo přání a já si mohla skočit padákem. S manželem jsme také měli kynologický klub, ale bohužel jsme nesehnali nové prostory a museli jsme klub zrušit. Máme spolu ještě spoustu plánů, a tak potřebujeme minimálně ještě dalších 29 let, abychom vše stihli…

Foto č. 5Zdroj: Redakce