Předchozí
1 z 5
Další

Lucie Kout: Na svět se dívám skrz objektiv

Do Českých Budějovic přivedl fotografku Lucii Kout manžel. V Budějcích jsem našla hodně dobrých přátel, především díky mému obrovskému koníčku: psům. Ti mne provázejí celým životem.

foto č. 4Zdroj: Deník

K fotografování jsem se dostala náhodou. Při studiu propagačního výtvarnictví jsem si měla povinně zvolit nepovinný předmět, a tak jsem si vybrala fotku, protože v tehdejší naivitě jsem myslela, že s tím budu mít nejméně práce… Je to ale krásné, poznám spoustu inspirativních lidí.

Lucie Kout.Zdroj: Deník

Ve volném čase provozuji dobrovolnickou činnost s třeboňským sdružením Hafík a se svou fenou Enolou Garbien se věnuju canisterapii. Většinou pracujeme s handicapovanými dětmi. Příští rok mne čeká realizace krásného charitativního projektu právě pro toto sdružení.

foto č. 4Zdroj: Deník

Nejspokojenější jsem, když můžu něco tvořit. Jsem ráda, že jsem své práce mohla vystavit v Jihoafrické republice či Moskvě. Publikuji v časopisech a knihách. Když mi čas dovolí, podporuji smysluplné projekty.

foto č. 4Zdroj: Deník

Často jsem na cestách, a když najdu chvíli pro sebe, trávím čas se psy nebo knížkou. Pořád potřebuji něco tvořit, neumím moc odpočívat. Realizuji workshopy, občas přednáším a vyučuji, což obnáší nejen spoustu cestování, ale taky je to můj věčný boj sama se sebou jsem uzavřený člověk. Veškeré sny ale měním v cíle. Doufám, že se mi jednou povede zrealizovat výstavu i v Budějovicích.

foto č. 4Zdroj: Deník