deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Markéta Trubková

Editorka

trubková

Oheň. Kdykoli a kdekoli. Třeba v kolečku a na sněhu. Nemusí se při něm mluvit, všechno podstatné o nás řekne sám. Tak ať hoří!

Archiv

Do sportovní redakce jsem jako malá chodila za tátou (vpravo) Majerem, který asi 30 let sdílel kancelář se „strejdou“ Ortmanem (vlevo). Oba jsou jistotami naší redakce dosud.

Archiv

Noviny jsou úžasná věc, lidi kolem nich nestárnou. Takhle pracuje Náš matador Jarda Sýbek. Ministra osloví „hafiku“ a pořídí naprosto bezprostřední fotku, pro záběr balancuje na lešení i ochozu věže, kuchaře láskyplně („hafiku“) přinutí válet se v trávě s rajčaty a přilehne k němu...

Archiv

Kolegové. Bez nich by radost nad písmenky byla poloviční. Jako bez čtenářů. Home office je pěkná věc, ale morče ti kafe neudělá, nenajde ti to správné slovo, neuklidní tě, když telefony nezvedají… Novináři musí sdílet – z očí do očí.

Foto: Archiv

Při práci v novinách – té nejlepší, co znám – jsem poznala nejdůležitější lidi svého života. Jednou z nich je malířka Renata Štolbová, vlčice zpod Kletě. Maluje bělostné kapličky, krajiny s bejčky, usměvavé madony, holčičky s buldočkama a anděly, ty nejvíc. Dobře ví, že je potřebujeme.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků jižních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: