14:49 hodin - Dopravní nehoda
V půl třetí byla nahlášena nehoda na silnici I/39 u Dolního Třebonína. Při havárii se zde zranil motocyklista. 

13:36 hodin - Níže zmíněná nehoda je v úseku Smědeč - Březovík na silnici II/143. Došlo ke střetu Jedna se vozidel VW Transporter a Peugeot Partner. Z místa je hlášeno jedno lehké a jedno středně těžké zranění.

13:29 hodin - Policisté momentálně vyšetřují nehodu u Smedče. "Tam došlo k čelnímu střetu dvou osobních aut. Komunikace je uzavřena už od Českého Krumlova. Omezení bude nejméně dvě hodiny," uvedla policejní mluvčí Martina Joklová s tím, že objízdná trasa pro nákladní vozidla je stanovena s odkloněním v Kájově na Černou v Pošumaví a osobní vozidla pak musí jet z Chvalšin přes Jánské údolí.

13:04 hodin - Dopravní nehoda
Pravděpodobně s lehkým zraněním skončila nehoda mezi oncemi Chroboly a Záhoří na Prachaticku. Došlo k ní pět minut před třináctou hodinou na silnici II/143. Momentálně probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Na stejné komunikaci došlo v přibližně stejnou dobu ještě k další nehodě, a to u Smědče směrem na Český Krumnlov. S dopravními komplikacemi počítejta zhruba další dvě hodiny. 

11:19 hodin - Dopravní nehoda
Bez zranění skončila nehoda u Ledenic na Českobudějovicku. Pět minut po jedenácté hodině na silnici 157 mezi Ledenicemi a Ohrazeníčkem havarovala dvě vozidla. S komplikacemi v dopravě  v místě počítejte zhruba do 13. hodiny.

10:54 hodin - Dopravní nehoda
Před několika minutami na ulici Pražská u křižovatky s ulicí Karoliny Světlé srazilo osobní vozidlo cyklistu. Na místě jsou složky IZS. Vyšetřování nehody se zraněním by mělo skončit kolem druhé hodiny. 

10:35 hodin - Dopravní nehoda
Na silnici 144 u obce Předslavice na Strakonicku došlo krátce před půl jedenáctou ke střetu osobního vozidla se srnou. Větší opatrnost při průjezdu místem nehody trvá do 11:20 hodin.

Pomozte policii identifikovat muže, který v dubnu zničil na náměstí v Prachaticích Citroen.
Vandala z Prachatic zachytila bezpečnostní kamera

10:01 hodin - Dopravní nehoda
Do 12:45 hodin by mělo trvat vyšetřování a odstraňování následků dopravní nehody v ulici Sídliště Plešivec v Českém Krumlově. Srazilo se zde krátce před desátou hodinou osobní vozidlo s autobusem, nehoda je bez zranění.

9:46 hodin - Dopravní situace
V Českých Budějovicích v ulici Pražská s křižovatkou s ulicí Opatovská došlo v 9:40 hodin k dopravní nehodě dvou osobních vozidel se zraněním. Na místě je silný provoz, probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

8:00 hodin - Dopravní nehoda
Těsně před osmou hodinou se na silnici II/165 u Zbytin střetl osobní automobil s divokým prasetem. Nehodu vyšetřují na místě policisté. S menším omezením počítejte zhruba do devíti hodin. 

7: 39 hodin - Nebezpečná překážka
Na silnici I/20 u Drhovla ne Písecku si dejte pozor. Na vozovce se nachází pneumatika. 

7:10 hodin - Dopravní nehoda
Krátce po sedmé hodině ranní došlo na silnici I/4 u Strážného ke střetu osobního vozidla se zvěří. Na silnici se nachází havarované vozidlo a sražená zvěř. Situace v dopravě by měla být v daném úseku opět normální do čtvrt na devět.

V úterý 23. května jen na Prachaticku došlo ke dvěma nehodám se zraněním osob. Hned ráno po sedmé hodině vyjížděli dopravní policisté do Bušanovic u Vlachova Březí ke střetu motocyklu s osobním vozidlem. Řidič motocyklu jel po hlavní silnici, ve směru jízdy Dolní Nakvasovice - Tvrzice a řidič osobního vozidla vjížděl do křižovatky z vedlejší silnice. Při dopravní nehodě utrpěl motocyklista přesně nezjištěná zranění, se kterými byl převezen do nemocnice. Dechová zkouška vyloučila alkohol u obou řidičů. Hmotná škoda na vozidle je odhadem 40.000 korun a na motocyklu zhruba 5000 korun. Přesná příčina a míra zavinění dopravní nehody je stále v šetření dopravních policistů.

V úterý kolem 14:15 hodin došlo na Korkusově Huti k vážné dopravní nehodě. Motor zůstal po nehodě zhruba 30 metrů od vozidla. Na místě přistával i vrtulník letecké záchranné služby.
Nehoda u Korkusovy Huti si vyžádala dvě zraněné osoby

Rušno bylo včera odpoledne pro záchranáře a policisty také na Táborsku

Ilustrační foto
Náklaďák srazil cyklistu. Na místě zasahoval vrtulník