„Dvacetiletá řidička Opelu Corsa nezvládla řízení vozu, dostala smyk a vyjela mimo komunikaci, kde narazila do stromu," uvedl mluvčí táborské policie Miroslav Doubek. Škoda na vozidle byla odhadnuta na 20 tisíc korun. Záchranáři ženu vyprostili z vozu a s podezřením na poranění zad ji transportovali do táborské nemocnice.Další karambol se stal o půl hodiny později na silnici mezi Planou nad Lužnicí a Košicemi. Řidič automobilu Toyota Corolla při předjíždění sjel do rybníku Koberný. „Pod toyotou se prolomil led a začala se potápět. Jen díky rychlému oznámení svědků nehody se záchranáři dostali na místo včas," upřesnil Miroslav Doubek. Škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na 80 tisíc korun.

„V částečně zatopeném voze zůstal zaklíněn mladík, kterého odtud vyprostili hasiči. Poté muže ošetřili a se středně těžkým zraněním hlavy v silně podchlazeném stavu převezli na jednotku intenzivní péče také do táborské nemocnice," dodala mluvčí záchranářů Petra Kafková.

K poslednímu karambolu vyjížděli policisté kolem půl desáté. Řidič BMW X5 M jel po silnici z Plané nad Lužnicí do Chýnova a skončil v příkopu. Nic se mu ale nestalo.