Krátce před tři čtvrtě na devět se zde srazila dvě osobní vozidla, přičemž jedno z nich převrátilo na bok.

Další nehoda se dle slov Milana Bajcury, jihočeského policejního mluvčího, stala u viaduktu, kde naboural osobní automobil do policejního vozidla.

"Naši kolegové jeli k dopravní nehodě, přičemž použili výstražné zvukové zařízení. Všichni řidiči jim tak dali přednost, až na jednoho, který do křižovatky ulic Rudolfovská - Nádražní vjel, a vrazil tak do boku policejního vozidla," popsal nehodu mluvčí s tím, že zde naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Dodal však, že řidiči musí počítat s omezeným provozem, neboť jsou obě vozidla nepojízdná. "Omezení tu potrvá ještě tak hodinu, hodinu a půl," dodal Milan Bajcura.

Karamboly u viaduktu a Skuherského ulice ovlivnily i MHD.

Krušné dopoledne čekalo všechny účastníky silničního provozu v Českých Budějovicích. Dvě nehody v Nádražní ulici - u viaduktu v Rudolfovské třídě a u Skuherského ulice zablokovaly dopravu nejen na Nádražní, která byla z jedné poloviny uzavřena, ale i jinde ve městě, kam se přenesly kolony vozidel.

Smrtelná nehoda mezi Doubím u Tábora a Planou nad Lužnicí v lokalitě pod rybníkem Hejtman omezuje provoz. Automobilová doprava je odkláněna přes Košice.
Smrtelná nehoda omezila provoz v Plané nad Lužnicí