Při předcházejících dvou MMAsters League byly k vidění dlouhé a urputné souboje. Mezi nejkvalitnější zápasy roku na české půdě se bezpochyby počítá devět minut nekompromisní férové války v MMA striking Štěpána Guby s Jakubem Kroftou. A i když se Jakub Krofta třetí MMAsters kvůli zranění nemůže zúčastnit, promotér Dušan Macák slibuje fighty několika svých stálic – Lukáše Chotěnovského, Václava Štěpána, Maxe Handanagiće a Lukáše Podpěry. „Ladíme pro ně soupeře, postupně budeme na startovku doplňovat zápasy. Poprvé nabídneme i ženský zápas," slibuje.

Na druhé straně nejrychlejším fightem roku byl knokaut v podání Adriana Dudka, polský uragán v kleci řádil pouhých sedm vteřin. A polští bijci by mohli opepřit i třetí MMAsters League. Koneckonců matchmaker Patrik Kincl aktuálně zápasící v KSW velmi dobře ví, kam sáhnout…

Pro fajnšmekry bude nachystána lahůdka. Vůbec poprvé ve své bohaté kariéře se elitní český postojář Luboš Lesák porve podle pravidel MMA! „Na premiéru v MMA se těším, je to úplně jiný svět. V tréninku nic nepodceňuji, v kleci si prosadím dravost a chuť po K.O.,” vzkazuje Lesák.

Jakub Suchánek na kladenské střídačce.
Člověk dobře ví, koho má vedle sebe, říká o Jágrovi Jihočech Jakub Suchánek

MMAsters League založil podnikatel a bývalý diplomat Lubor Stehlík, promotérem je česká legenda v oblasti bojových sportů a mistr světa v kickboxu z roku 1997 Dušan Macák. Pozici odborného poradce a matchmakera zastává jeden z našich nejúspěšnějších MMA zápasníků Patrik Kincl. Komunikaci zajišťuje PR specialista Vít Heral.

MMAsters League poskytuje kompletní servis v oblasti řízení sportovní kariéry a podpory bojových sportů, především MMA. "Jsme společnost s jasnou strukturou, transparentním financováním a pevnými dlouhodobými cíli, kterými jsou především poskytování špičkových služeb bojovníkům a zajištění kvalitních zápasů pro fanoušky nejtvrdšího sportovního odvětví," informuje Heral..

MMAsters League 3 v českobudějovickém Pouzar centru proběhne v sobotu 8. května bez přítomnosti diváků, k vidění ale bude od 19 hodin v televizi na O2 TV Sport nebo přes internet na TV Tipsport.