Betonova vede 1:0 na zápasy a má nakročeno do semifinále. Českobudějovičtí byli sousedy v tabulce, do bojů o medaile postoupí jen jeden. Betonova chce prodloužil zlatou éru, ale ví, že obhajoba bude těžká.

Pokud Betonova All Stars vyřadí Pedagog, čekají ji odpočatí soupeři – Suchdol či Písek. „Docela silné týmy, řekl bych,“ přikyvuje útočník Ivo Gallistl. „My se v sezoně moc nescházeli, nastupovali jsme v šesti sedmi lidech, bylo nás málo,“ naznačuje útočník, že Betonova přenechává roli favorita jiným.

Hokejbalisté Betonovy All Stars porazili v sobotním čtvrtfinále II. NHbL Pedagog ČB 4:2 a vedou 1:0 na zápasy. Obhájci titulu otočili skóre ve třetí třetině, kterou vyhráli 3:0. Českobudějovické derby slibuje za týden zajímavou odvetu.
Hokejbalisté rozehráli play off, Betonově na Pedagogu vyšel obrat

Za největšího aspiranta na titul nepovažuje Betonovu ani brankář Pedagogu Tomáš Bílý, jenž se pokusí v sobotu vychytat soupeřovy střelce - tak jako se mu to dařilo dvě třetiny v prvním zápase. "Nemyslím, že jsou favorit. Nechci je podceňovat, ale myslím, že favorit je někdo jiný," uvedl gólman a věřil, že série, hraná na dvě vítězství, není ztracena: "Sejdeme se v týdnu na tréninku, řekneme si, co bylo dobře, co bylo špatně a z chyb se určitě poučíme. Doufám, že druhý zápas bude lepší," uvedl Tomáš Bílý.