A těch téměř sedm stovek diváků rozhodně nelitovalo! „Bylo to velké boxerské dopoledne, navíc my vyhráli a díky lepšímu vzájemnému utkání vedeme extraligu,“ právem jásal budějovický kouč Zdeněk Faber.

Naopak hosté se cítili některými verdikty bodových rozhodčích ukřivděni a zejména porážku Bosého se Zahradníkem nesli s velkou nelibostí.

Samson ČB - Prostějov 12:6

(první domácí borec, tučně vítěz)

54 kg: Kořínek bez boje – 2:0.

57 kg: Šachaldajev od druhého kola předčil slovenského mistra Parlagiho v četnosti úderů, v závěru ještě přidal na důrazu a zcela zaslouženě vyhrál na body – 4:0.

60 kg: Štádler proti Šerbanovi nepodal špatný výkon, jenže před zápasem shazoval, síly mu tudíž ke konci chyběly a na body prohrál – 4:2.

64 kg: Zahradník zaboxoval takticky a soustředěně, snažil se neinkasovat a přesně zasahovat, Bosého vybodoval – 6:2.

69 kg: Kocvelda nadchl fanoušky, zaboxoval výborně a s výjimkou prvního kola byl lepší než Balog, na body zvítězil právem – 8:2.

75 kg: Vodárek se na začátku hledal, ve 3. kole ale zasypal Rozuma sérií úderů a po jednom z nich byl soupeř počítán, načež rozhodčí utkání ukončil a Vodárek vyhrál ve 3. kole rsc – 10:2.

81 kg: Kopečný šokoval Besaljana, jenž byl ve 2. kole po těžkém úderu dokonce počítán, to ho vyvedlo z míry a ve 3. kole byl napomínán, což asi přispělo k jeho prohře – 12:2.

91 kg: Bursa i Novotný za velký, ale i velice rytířský boj sklidili zasloužené ovace, vyhrát mohli oba, bodoví se přiklonili k Moravanu – 12:4.

91 kg: Batěk se od začátku dostal pod velký tlak Maďara Benceho, po pár vteřinách byl počítán a vzdal – 12:6.