V domácím odvetném utkání play off nastoupili domácí v kompletní sestavě. Po odehraných dvojicích byl stav 1:1. "Zlomový byl první zápas trojic, kde Škoda, Chvátal a Kalianko nedokázali ve třetím zkráceném setu porazit soupeřovu trojici Čižinský, Ferebauer, Kotyza a střídajícího Koblice," popisuje trenér Emanuel Višvader. "V singlu se Škoda opět s Friesem přetahoval, ale koncovky setů si hráč hostů pohlídal."

Adéla Jerhotová je členkou úspěšné posádky
Adéla Jerhotová protřela oči drakovi. Na lodi jí to moc sluší

V následující odvetě trojic Dynamo chybovalo. "Váznul příjem a na útoku jsme se nedokázali prosadit a jednoznačně jsme set prohráli pět deset. Ve druhém jsme začali o poznání lépe a s přehledem jsme ho vyhráli deset šest. Zkrácený set jsme vlastními chybami ztratili a připravili se o další bod." Dynamo prohrálo 1:4 a ztratilo naději na postup do semifinále soutěže.

Emanuel Višvader: "Soupeři gratuluji k zaslouženému postupu. Vyhrávat není vůbec jednoduché, i když si člověk kolikrát myslí, že to nebude tak těžké. Vezme to spoustu času. Rád bych poděkoval všem, kteří se věnují sportu a něco pro něj dělají."

Nohejbalová dorostenecká liga - play off: TJ Dynamo ČEZ České Budějovice - TJ Peklo nad Zdobnici: 1:4.