Odolena Voda - Volejbalisté Jihostroje se v hale Od. Vody představili bez libera Martina Kryštofa. Na jeho postu nastoupil smečař Petr Michálek. Tým roli favorita zvládl naprosto skvěle.

Jihočeši se do svého protivníka zakousli. Od první minuty, od první výměny byli ve vedení. Úvodní set skončil stavem 25:17 pro hosty.

Možná až moc jednoznačný průběh prvního setu Jihočechy mírně ukolébal. Na okamžik se ve vedení ocitla také "Odolka". Jenomže zkušenější kádr Jihostroje se znovu prosadil. Nahrávač Palgut spolupracoval s univerzálem Křesťanem, smečařský post svěřil trenér Dvořák do rukou Krafferovi. Výsledkem byl stav 25:21 a vedení 2:0 na sety.

Ve třetím setu se bod po bodu svěřenci trenérů Dvořáka a Skolky blížili ke třem bodům za hladkou výhru. Za stavu 14:8 už se zdálo, že nebude v utkání prakticky co řešit. Domácí průběh ještě zdramatizovali.


Od. Voda – Jihostroj ČB 0:3 (-17, - 21, -23), rozhodčí Kavala, Bohačík, čas: 67 minut, diváků 397. Jihostroj ČB: Palgut, Křesťan, Mach, Ondrovič, Kraffer, Halaba – Michálek.