Dynamo Č. Budějovice do bojů vyslalo dva borce. Kryštofa Kalianka a Reného Čakana. "Šampionát se hrál za krásného slunečného počasí na dvou antukových kurtech," hodnotil trenér Emanuel Višvader.

Hráči byli rozděleni do osmi skupin. "První a druzí postupovali přímo do osmifinále. Oba naši borci postoupili z prvního místa."

René Čakan prohrál s O. Tolarem z TJ Baník Stříbro. Kryštof Kalianko v osmifinále porazil Marka Lebedu z SK Liapor- Witte K. Vary a postoupil mezi osm nejlepších singlistů České republiky. "V této osmičlenné skupině narazil na předpokládaného finalistu turnaje," přibližuje Pilbauer duel s o dva roky starším Patrikem Kolouchem z klubu Modřice A. "Ten hraje poslední rok v kategorii starších žáků a pro našeho borce to byla velká výzva," dodal trenér. "Kryštof bojoval, ale prohrál." Předseda tradičního nohejbalového klubu TJ Dynamo Č. Budějovice Bronislav Pilbauer dodal: "Hráčům děkujeme, zaslouží si to za dosažené výsledky a skvělou reprezentaci našeho klubu i města."

V dorostenecké lize Dynamo České Budějovice vyhrálo v K. Varech 5:2. "Měl jsem dobrý pocit," chválil hráče trenér Višvader.