Na republikovém turnaji GPA U13 v Praze Vinoři se mladším badmintonistům vedlo ještě lépe.
Nejúspěšnější hráčkou se stala Eliška Mikešová (SK Badminton Český Krumlov), která zvítězila s Adélou Turoňovou (MTAC Praha Kbely) ve čtyřhře, ve dvouhře pak obsadila skvělé druhé místo a kompletní medailovou sérii dovršila třetím místem v mixu spolu s Filipem Titěrou (SK Prosek Praha). Nezaháleli i další Jihočeši, medaili za třetí místo ve dvouhře chlapů přivezl Kryštof Klíma (TJ Sokol České Budějovice), ve čtyřhře pak obsadil 5. místo.
Na turnaji GPD U15 ve Strakonicích pak excelovala Anička Dušátková (TJ Sokol České Budějovice), která zvítězila ve všech třech disciplínách – dvouhře, čtyřhře (s Adélou Turoňovou – Praha Kbely) i v mixu (s Alexandrem Chládkem – TJ Sokol ČB). Ten získal kompletní sbírku medailí, druhé místo obsadil ve dvouhře, třetí pak ve čtyřhře s oddílovým spoluhráčem Františkem Vrchotickým. V dívkách je potřeba ještě vyzdvihnout Kristýnu Kozákovou (SK Badminton ČK), která získala 2. místo ve čtyřhře a třetí místa v mixu a dvouhře, z chlapců pak Kryštofa Klímu (TJ Sokol ČB) za první místo ve dvouhře a druhé místo v mixu a Petra Jurného (SK Badminton ČK) za druhé místo ve čtyřhře a třetí místa ve dvouhře a mixu.
Nezaháleli ani „dospěláci“, v Českém Krumlově se konal turnaj kategorie GPC dospělých.
Zde dominovali hlavně hráči SK Badminton Český Krumlov. Z mužů to byli Novotný Jiří, který zvítězil ve dvouhře a ve čtyřhře byl druhý a Jakub Sluka, který zvítězil v obou párových disciplínách a ve dvouhře obsadil třetí místo. Z žen pak Lucie Černá, která zvítězila ve dvouhře a čtyřhře, v mixu pak obsadila místo třetí a Hanka Milisová, která zvítězila ve čtyřhře i v mixu. (dvo)