Trenér Dvořák poslal na hřiště do základní sestavy smečaře Zmrhala a Michálka, na univerzálu dostal šanci Schouten. Na soupisce stále chyběli Ondrovič a Piskáček. V prvním setu Zlínští v úvodu drželi krok, pak se ale projevila převaha domácího celku. S velkou chutí útočil Radek Mach, souhra se španělským nahrávačem de Amem lahodila oku, a navíc přinášela body. A kapitán Jihostroje také set esem ukončil.

Ve druhé sadě České Budějovice dál potvrzovaly papírové předpoklady a na palubovce dominovaly. Setbol proměnil Casey Schouten, 197 centimetrů vysoký kanadský univerzál ve službách Jihostroje.

Jihočeši měli převahu i ve třetím setu, ale hostům se při servisu Šulce podařilo srovnat (10:10), zásluhu na tom měly výborné bloky a univerzál Jiří Adamec, nejvíc bodující hráč Moravanů. Budějovice utekly o dva body a tento rozdíl ve skóre udržely až do koncovky. Nejvíc bodů na straně domácích nasbírali Mach (16) a Schouten (11), z hostujícího celku byl nejlepším hráčem Adamec (17). Jihostroj České Budějovice nezaváhal a dál kraluje tabulce extraligy volejbalistů.

Jihostroj České Budějovice – Fatra Zlín 3:0 (17, 21, 21), čas: 80 minut, rozhodčí: Buchar, Poláček, bez diváků.
České Budějovice: Todua de Amo, Michálek, Mach, Schouten, Zmrhal, Todua – libero Kryštof (Koranda, Stoilovič, Rejlek). Trenér: René Dvořák.
Zlín: Šulc, Kozák, Varous, Adamec, Motyčka, Navláčil – libero Viceník (Lamri, Žák). Trenér: Přemysl Obdržálek.