Španěl přitlačil na servisu a body Jihostroji postupně přibývaly. Proti svým někdejším spoluhráčům nastoupil na domácí straně kurtu Venezuelan Andy Rojas. Právě jeho zablokoval Slovák Ondrovič a stav se šplhal na 10:7 pro Jihostroj. Tým trenéra Dvořáka zvládl vstup do zápasu brilantně: (18:25).

Druhý set začali Jihočeši náporem, z jejich hry se sice na chvíli vytratila přesnost, přesto set dotáhli do vítězného konce. Prim v útoku hrál především Šotola: 23:25.

Za stavu 2:1 pro Benátky si Petr Michálek po dlouhé výměně drbal hlavu. Ne proto, že dvakrát za sebou soupeř jeho málo razantní útok snadno chytil v poli, ale protože dostal u sítě ránu od spoluhráče Toduy loktem do hlavy. Pak už se Jihostroj zastavit nenechal. Jihočeši vyhráli 3:0 a v týdnu se budou chystat na sobotní zápas se Zlínem, který začne až v 19.00.

Benátky nad Jizerou – Jihostroj ČB 0:3 (-18, -23, -17), čas: 72 minut, rozhodčí Krtička, Renčín, diváků 354, de Amo, Todua, Michálek, Staples – libero Kryštof (střídal Mach). Trenéři Dvořák, Skolka.