STARŠÍ NA SLOVENSKU
Po trenčínským hradem se hrálo badmintonové Mezinárodním mistrovství Slovenska kategorie starších juniorů do 19 let, na kterém v barvách SKB startovali hráči Tomáš Soták a letošní posila krumlovského extraligového družstva, z Mostu hostující Jiří Král.

Soták vybojoval ve dvouhře sedmnácté místo, když v zápase o další setrvání v soutěži prohrál s Papaiem z Maďarska hladce ve dvou sadách (7:21, 7:21). Nejdále se pavoukem singlu, a to do čtvrtfinále, probojoval jako jediný z Čechů Jiří Král, který nakonec skončil na pátém místě ve dvouhře. Stejné pořadí pak vybojoval i ve čtyřhře juniorů.

MLADŠÍ V DOBŘANECH
Celostátní turnaj Grand Prix B kategorie mladších juniorů do 17 let se hrál v dobřanské hale.

Na startu tohoto republikového měření sil byli z českokrumlovských hráčů jen dva zástupci SKB, a tgo jmenovitě Adam Marťán a Adam Ječmínek, kteří zůstali daleko od bojů o medaile.

Umístění krumlovských hráčů v Dobřanech – dvouhra junioři: 17. Adam Marťán, 33. Adam Ječmínek, čtyřhra junioři: 9. Marťán / Patera (SKB ČK / Meteor Praha), Ječmínek / Dvořák (SKB ČK / Sokol ČB), smíšená čtyřhra: 33. Ječmínek / Brejchová (SKB ČK / Knín).

Radek Votava