Pětadvacetiletý Filip Korbel ze Sokola Studená se stal poprvé v kariéře krajským přeborníkem ve stolním tenisu. Mezi ženami byla nejlepší domácí Andrea Meškánová.

Ve Vyšším Brodu se hrál nejvýznamnější krajský turnaj poprvé v historii a zúčastnilo se ho 32 mužů a 10 žen. Ve dvouhře mužů se do semifinále dostali čtyři nejvýše nasazení hráči. Mladík Slapnička promarnil dva mečboly s Zaunmüllerem a prohrál 3:4, stejně jako matador Vávra s Korbelem. Ve finále Korbel porazil Zaunmüllera 4:2 na sety.

Výsledky: 1. F. Korbel (Studená), 2. Zaunmüller, 3.-4. Vávra (oba v zahr.) a Slapnička (ČZ Strakonice), 5.-8. Duspiva (v zahr.), O. Doležal (Studená), M. Bauer (v zahr.) a P. Kortus ml. (Pedagog ČB), debl: 1. F. Korbel, O. Doležal, 2. Zaunmüller, Heinzl (Vodňany), 3.-4. M. Bauer, Kaštánek (Prachatice) a Slapnička, Novotný (ČZ Strakonice). Ženy: 1. Meškánová, 2. Procházková (obě V. Brod), 3.-4. Nečasová (Orel ČB) a A. Dubravcová (Lhenice), debl: 1. A. a E. Dubravcovy (Lhenice), 2. Nečasová, J. Tenglová (Sokol ČB), 3.-4. Meškánová – Levaiová (V. Brod) a Procházková, Jarošová (V. Brod). Mix: 1. Novotný, Procházková, 2. Zeman (ČZ Strakonice), Meškánová, 3.-4. R. Jehně (VS Tábor), J. Tenglová a O. Pešek (Třeboň), Levaiová.