Kopřivnice hostila mistrovství ČR v krasobruslení. Českobudějovický klub vyslal na tento šampionát celkem sedm závodníků. Po celoroční závodní sezoně se díky svým výsledkům nominovali Alžběta Kvíderová a Viktorie Kucianová – žačky, Emma Fuková a Sofie Mertlová – mladší žačky, Lada Kornatovská a Vanesa Vopálková – nejmladší žačky a Oliver Sitek – žáci.

Nejlépe si vedly svěřenci trenérky Ivety Bidařové Viktorie Kucianová a Emma Fuková, které vybojovaly pro Bruslařský klub dva cenné kovy. Iveta Bidařová: „Soutěž jako první ze závodníků našeho klubu zahájila Vanesa Vopálková, která předvedla jednu z nejlepších jízd v sezoně a umístila se na sedmnácté pozici."
Lada Kornatovská postupovala ze čtvrtého místa. "Ale dopustila se dvou chyb a skončila devátá." Skvělý výkon předvedla Emma Fuková."Zaslouženě si vybojovala stříbrnou medaili."

Běla Třebínová v roli startérky
Běla Třebínová má sedm paralympijských medailí. Hřeje ji i světový rekord

Další medaili vybojovala ve velmi nervózním závodě žaček Viktorie Kucianova, která skončila na třetím místě. Alžběta Kvíderová po několika pádech ve volné jízdě skončila na 5.místě. Oliver Sitek byl 6. a Sofie Mertlová 29.

Pro krasobruslaře ale sezona ještě nekončí. "V dubnu a v květnu se zúčastníme kempu v Českých Budějovicích a Příbrami pod vedením Petra Bidaře."